De Blast C5 Ultimate: de snelste kart ter wereld

Mannen en speeltjes, ze krijgen er niet genoeg van, althans wij toch niet. Anders dan een fijn speeltje kan je de Blast Go-Kart C5 toch niet omschrijven?

Elektrische power

Deze elektrische kart van het Canadese Daymak is de snelste kart ter wereld en daarom alleen al een speeltje om naar uit te kijken. Dan moet je wel kiezen voor de C5 Ultimate editie en de gewone C5 links laten liggen. In 1,9 seconden zit je aan 100 km/uur met de Ultimate C5, wat echt wel pijlsnel is. Met het ‘standaard’ exemplaar doe je er 3,9 seconden over, wat nog altijd zeer mooi is.

100

Met deze snelheid laat je menig sportwagen achter je. Natuurlijk komt zoveel snelheid en plezier wel met een fiks prijskaartje. De ‘normale’ C5 tik je voor zo een 10.000 dollar op de kop, terwijl je voor de Ultimate om en bij de 60.000 dollar moet neertellen. Pittig! Anderzijds voor dit bedrag laat je wel peperdure racebolides achter je en dat is natuurlijk best wel wat waard. Weet dat Max Verstappen, net zoals de meeste andere F1-rijders ook met karten is gestarten en dit bedrag echt peanuts is als investering in je carrière. 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een sleurhut op het water! The Sealander

Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden ...

Veilig en met stijl de Vespa op!

We hebben al eens eerder over motorhelmen geschreven, maar van de week zijn we ...

Alpine is Back!

Probeer Eens Uw Geluk En Ontdek Trammelant (Peugeot), Roest En Narigheid Achtervolgen U Lange Tijd ...

Hosting door Fraai