Met deze profielfoto en Bio overtuig jij jouw crush niet!

In onze jonge tijd hadden we geen mogelijkheid tot online keuren. Het woord ‘swipen’ bestond nog niet en als we wilden versieren moesten we gaan gluren en schuren en om indruk te maken moesten we ons onderdompelen in de juiste geuren.

Ondertussen zijn apps als Tinder niet weg te denken en ligt heel ons privéleven te grabbel op Facebook en Instagram. Er hoeft dus niet geschuurd te worden om indruk te maken, Ge- of begluurd daarentegen? Maar hoe trek je de aandacht van de ene knappe griet? En vooral wat laat je achterwege op je ‘bio’ of welke profielfoto laad je best niet op? Vrouwen zijn best messcherp en babbelen graag ondereen…een foute bio of profielfoto en 50% van jouw vrouwelijke omgeving roddelt erover! Denk dus maar eens twee keer na alvorens je die biceps opspant terwijl je net niet blauw uitslaat wegens 1 minuut weigeren te ademen…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_63a5

Dus, adem rustig diep in en uit en vermijd volgende zaken:

 1. Te veel foto’s waarop je een zonnebril draagt. Vrouwen vallen dikwijls voor die mooie ogen en willen vooral niet zien wat je te verbergen hebt.
 2. Het ontbreken van je lengte in de bio, evenals uitsluitend close up- of groepfoto’s plaatsen. Een vrouw wil een compleet beeld krijgen. Ook vrouwen keuren het gehele plaatje!
 3. Te veel jongensachtige foto’s waarop je aan het feesten bent met vrienden. Zo kom je niet serieus genoeg over. Vrouwen willen standvastigheid en een man die te vertrouwen is.
 4. Maak geen lijst van zaken die je irriteren aan vrouwen. De één is de ander niet en ze voelen zich al snel allemaal tegelijk aangesproken.
 5. Elke vorm van seksistische grappen in je bio of een andere vorm van seksisme.
 6. Overdreven veel foto’s van jezelf, zonder shirt of van jou in de spiegel. Laten zien dat je fit bent is niet erg, maar een vrouw moet niet de indruk krijgen dat je narcistische trekjes hebt.

  UNADJUSTEDNONRAW_thumb_63a7

 7. Foto’s van jou met een baby. De reden mag duidelijk zijn…tenzij je echt op zoek bent naar die wanhopige chick die op date 1 zwanger probeert te geraken.
 8. Probeer vrouwen niet te overtuigen door in je bio aan te geven dat je absoluut niet uit bent op seks. Waarschijnlijk denken ze alleen maar het omgekeerde.
 9. Kies een duidelijke foto. Niet te vaag, ook niet te overdreven ‘gemaakt’ en al helemaal geen foto waar je een ander van de foto hebt afgesneden. Vrouwen zullen altijd denken dat het een vrouw was…wat het in 90% van de gevallen ook gewoon was.
 10. Een bio of foto waar geen karakter uit spreekt. Waarom zou een vrouw tijd investeren in een twaalf in een dozijn-man? Dat kan beter.
 11. Zorg dat de spelling klopt en schrijf in volledige zinnen. Belabberde teksten komen dom en ongeïnteresseerd over.
 12. Een beetje brutaal is oké, maar wees niet te vol van jezelf en plaats al helemaal geen teksten als: ‘Alleen swipen als je een tien bent’. Of: ‘Alleen swipen als je een echte man aankunt’. Niet doen. Nooit. Vergeet niet dat jij ook geen 10 bent…wees realistisch!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_63a6

Bron: Manners.nl/Mens Fitness
Foto’s: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

4 sexy verborgen talenten

Uiteraard helpt een monster op wielen en ook een dikke portefeuille maakt wel degelijk ...

Veelvuldig vogelen is goed voor je brein!

Nu hebben wij niet echt een bijkomende reden nodig, maar het kan misschien wel ...

De 10 duurste maagden die hun maagdelijkheid te koop aanboden

Je maagdelijkheid weggeven kan je natuurlijk maar één keer. Het is iets heel bijzonders, ...

Hosting door Fraai