Zo gebruik je de friendzone om die knappe chick te scoren!

Ondergetekende is er in het verleden ooit in geslaagd om na een maand of vier weg te ebben in de ‘friendzone’. Hoewel er ondertussen een romantisch weekendje naar het mondaine Cadzand en zelfs een week in het zwoele en hete Saint-Tropez op het menu stonden, werd er alleen gevogeld door de vele zeemeeuwen in de beide jachthavens…soit, slecht aangepakt en dat moet ik van de jongens nog af en toe dikwijls slikken…

Maar is de friendzone dan slecht? Blijkbaar niet als we onderzoekers van de University of Texas mogen geloven. Zij denken zelfs te weten dat de kans dat je een waanzinnig ravissante chick scoort namelijk groter is wanneer je haar heel goed kent.

via GIPHY

 

In het onderzoek moesten koppels elkaar beoordelen op uiterlijk. Hieruit kwamen twee resultaten naar voren. De koppels die elkaar niet zo lang kende gaven hetzelfde cijfer en de koppels die elkaar al langer kenden gaven hogere cijfers. Met andere woorden, hoe langer je contact hebt met die ravissante jongedame, des te meer kans je hebt om haar ook daadwerkelijk te kunnen verleiden.

Hoe langer je elkaar kent, hoe meer ze meer dingen van je te weten komt die haar voor jouw kan laten vallen. Je gevoel voor humor, betrokkenheid,…jouw betere kantjes dus. Uiteraard is het geen garantie dat zij uiteindelijk als een baksteen voor je valt, remember de inleiding. Houdt ze je na een paar maanden nog steeds aan het lijntje, dan wordt het tijd om knopen door te hakken…we blijven jagers, nietwaar? Bij deze nog snel een korte samenvatting van het onderzoek…

Nice to know

  • De kansen liggen 50/50
  • Laat zien dat je de guts hebt. Vrouwen houden van mannen die er echt voor gaan!
  • Er word niet vaak op haar afgestapt, omdat ze ‘te knap’ is…profiteer hiervan!
  • Iedere vrouw is gevleid met extra aandacht!
  • Zelfs de heetste meiden zijn onzeker, gebruik dit!
  • Een neen heb je, een ja kan je krijgen!

Dus zie je een waanzinnig ravissante chick? Ga erop af en make us proud!

via GIPHY

Bron: Men’s Health

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatsapp dating-tips: de basics!

Een wereld zonder Whatsapp? We kunnen het ons nog amper inbeelden. Op alle mogelijke ...

Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke ...

Fotograaf legt vrouwen vast voor, tijdens en na het klaarkomen…

Nog nooit een vrouw doen klaarkomen? Sterkte! Misschien heb je zelfs nog nooit een ...

Hosting door Fraai