Met deze 5 tips maak je van een onenightstand een succes!

Een onenightstand, allemaal goed en wel, maar hoe pak je dat aan? Je mag het dan wel hebben klaargespeeld dat ze mee met jou naar huis gaat, maar je wil je reputatie natuurlijk niet om zeep helpen, want je weet dat ze sowieso gaat kleppen. Je schat dus maar beter haar verwachtingen perfect in, want ze zou zo maar eens verliefd op je kunnen worden en dan zijn de poppen aan het dansen.

Hoe je ervoor zorgt dat een one night stand soepel verloopt? Daar hebben de specialisten van Esquire natuurlijk wel een antwoord op. Wij geven je alvast even de 5 basisbeginselen van een onenightstand mee. Enjoy!

58d3fe372c00002100ff001d

5 tips voor succes

Zorg voor een schone woning

Je zal maar binnenkomen met je wip en struikelen over een berg ongewassen hemden. Geloof ons dat een verschrikkelijk vuile woning een domper is op de pret. Een beetje opruimen kan dus nooit kwaad. Als de pizzadoos vanzelf in beweging komt is het hoog tijd om wat producten boven te halen!

Drink je niet lam

Uit ervaring zeggen we: niet doen! Niet alleen wil het dan wel is haperen onderaan, het alternatief is dat je uren bezig bent en dat wil je net zo min: je moet meestal wel gaan werken de volgende dag. Bovendien probeer straalbezopen maar eens een condoom om te doen: succes!

30655189813_73cb44add0_k

Kinky kan, zonder overdrijven

Laat jezelf lekker gaan, maar hou het wel binnen de perken. Een onenightstand is niet de ideale moment om je wildste fantasieën met messen, brandende kaarsen, huisdieren bot te vieren.

Laat de smartphone achterwege

Nee, je neemt geen foto’s tijdens de daad om achteraf onder de vrienden of op het wereldwijde web te verspreiden. Zoiets komt altijd als een boemerang in je gezicht terug. Voor je het weet word je zelf aan de schandpaal genageld en gaan je bericht of je micropenis de wereld rond!

one-night-stand

Blijf de rest van de nacht, maar rek het niet te lang

Kruip er in geen geval stiekem tussenuit en waarom zou je in godsnaam om 4 uur ‘s nachts nog naar huis karren. Blijf gewoon lekker liggen, die boxershort draai je maar voor één keer binnenste buiten, al heeft de ervaren specialist natuurlijk altijd een reserve setje in zijn auto liggen. De volgende ochtend hou je het zakelijk, vertrek je op tijd en neem je met een zoen afscheid. Rek het niet te lang!
Bron: Esquire

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Top Shelf 4 Men: specifiek smeren voor de man

Heren, een mannenhuid is anders samengesteld dan deze van je vriendin/vrouw of bijslaapje, moest ...

Getest: Krimpt jouw pretstok bij koud weer?

De vraag die wij als man wel eens durven stellen aan modellen die we ...

Zachtere mannen zijn beter in bed

Boys, stop maar met dat overdreven stoer gedoe en het dagelijkse tripje naar de ...

Hosting door Fraai