Van Alexis Ren worden wij Zen!

AI0JigktQiqakyhXPIyrCA_thumb_6355
Als er iets is waar uw redacteur rustig van wordt, is het van het kijken naar foto’s van Alexis Ren.

Alexis René Glabach is een 20-jarig model, geboren en getogen in Santa Monica, Californië, met een trouwe aanhang van maar liefst 9 miljoen volgers op Instagram. Haar uiterlijk, dat gevormd is uit Duitse en Kroatische invloeden is zo onweerstaanbaar mooi dat het nog erg moeilijk te beschrijven valt. Je kan er dan ook maar beter niet over nadenken en er gewoon lekker van genieten.

Morning ?

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

Lingeriemerk Gooseberry Intimates, Puma, Calvin Klein,….haalde voor hun campagnes deze verrukkelijke en adembenemende schoonheid al voor de lens. Is er nog ergens een gaatje in haar drukke agenda, zit ze steevast in de Bikram Yoga-klas. Met een 11-jaar lange balletopleiding heeft ze dan ook geen probleem met een beetje leningheid, in tegenstelling tot uw redacteur die even lenig is als een houten plank. Toch…een cursus tot Yoga-leraar…zou dat niet iets voor ons zijn? Met leerlingen als Alexis zien we het al volledig zitten…

Back in my element

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

 

Yqbe4N7gTbWEr4aO4ykq7w_thumb_6351

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, ...

Waarom de advertenties van Calvin Klein mannen boeien?

Even terug naar 14 februari dit jaar. Bij gebrek aan inspiratie voor Valentijn heeft ...

Chelsey Weimar: kind aan huis bij DiCaprio

Geruchten en roddels zijn van allen tijden. Van sommige roddels en geruchten mogen we ...