Help ODIN groeien!

‘Spring maar achterop bij mij, achter op mijn fiets’, wist Gers Pardoel enkele jaren geleden ons al te vertellen. Waarom we hier spontaan aan moesten denken bij het lezen van het persbericht van ODIN, geen idee, maar dit label brengt in elk geval als enige in de Benelux houten fietsspatborden en lederen accessoires op de markt.

A touch of  vintage

Eind 2015 richtte Joeri van Hooijdonck het bedrijf op, waarbij hij in zijn eigen atelier zijn gamma volledig met de hand in elkaar knutselt. Om zijn groei te financieren lanceerde Joeri onlangs een crowdfundingcampagne, waarbij hij hoopt € 7.500 op te halen via Kickstarter. Geen onmogelijke opdracht, toch?

17834783_1394961130578545_2994687719306565136_o

In ruil voor een (kleine) donatie kan je een fietsspatbord of accessoire bekomen en voor kleine donaties zijn er lederen armbanden en sleutelhangers. Het gaat hier overigens om echt vakmanschap, waar je alles over leest op de website. De spatborden zijn werkelijk pareltjes en ook de accessoires pimpen instant je fiets. Heb je geen fiets? ODIN heeft ook riemen, een lederen schort of armbanden in de collectie! Lokaal en ecologisch geproduceerd en uniek, is er nog meer overtuigingskracht nodig? 

17796634_1391810380893620_4321774975485425764_n

Wil je Joeri steunen in zijn ondernemerschap en helpen groeien, dan kan je op Kickstarter een bedrag doneren.

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Met de Volterman Smart Wallet betrap je dieven! (en nog heel wat meer)

Alles is slim tegenwoordig, zelfs je portefeuille. Wil je het neusje van de zalm ...

FIFA '17 Tip: Zo gaat elke corner rechtstreeks binnen!

Wij bekennen…ondanks we midden dertigers zijn, knallen wij soms kinds een avondje FIFA met ...

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...

Hosting door Fraai