Haal eens een dreamcar uit de muur!

Ok, wij halen wel eens iets uit de muur. Is het geen vleeskroket, curryworst of Bicky Burger bij de frietchinees dan is het wel eens een bos bloemen bij het tuincenter achter de hoek na een avondje uit en veel te laat thuis. Maar als je denkt dat dit zowat de meest valabele opties zijn waarmee je binnen de minuut gesteld bent, hebben we het sinds kort wel even mis.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_635e

In Singapore hebben ze geen frietchinees of bloemist maar wel een tweedehands autoverkoper die de meest luxueuze dreamcars via de muur te koop zet. In een vijftien verdiepingen tellende gebouw dat fungeert als een gigantische ‘vending machine’ staan maar liefst zestig waanzinnige modellen van onder andere Porsche, Bentley, Lamborghini, Ferrari, McLaren, in de vitrine te koop gesteld.

 Via een app op een ingebouwde tablet kan je de auto van jouw keuze bestellen. De gekozen auto komt uit de voorraad van de high end dealer Autobahn Motors en wordt vlotjes binnen een paar minuten bij je afgeleverd zodra je betaald hebt.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_635b
Binnen de paar minuten vertrekken met een auto van om en bij de 200K…wie doet beter? Wat de verzekering en nummerplaat betreft…daar liggen we eventjes niet van wakker…scheuren met die handel!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_635d

 

Bron: Dailymail

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Draag niet eender wat!

Op het Frans van de Whatmatters redactie zit serieus wat “cheveux”, maar wat PAS ...

De Craft-à-Porter riemen van Beyomene

Een riem maakt je outfit af, dat is algemeen geweten. Dat moeten ook de ...

Dries scoort!

Online shoppen zit in de lift, ook bij de Belgische man. Althans dat wijzen ...