Wauw, een Audi R8 Spyder, SQ7, RS6 en een Ducati voor 36K per jaar!

Less is more? Vergeet het! Een briljante ingeving van de het leasing departement van het Duitse prestigieuze automerk zorgt ervoor dat je gedurende een jaar met maar liefst drie toppers van wagens kan rijden én dat je er zowaar een krachtige Ducati bovenop krijgt.

Audi Select, zoals de service heet, laat je voor een vast bedrag per jaar maar liefst rijden in drie Audi’s en een Ducati. Hou je het wat veiliger in de winter, dan staat de Audi Q7 klaar om je naar de skipistes te vervoeren, begint het zonnetje te schijnen in de lente en breekt ze helemaal door in de zomer, dan heb je de R8 Spyder die je van punt A naar B tot Z brengt en tegen de tijd die gekenmerkt staat met het vallen van de bladeren, is er de krachtige RS6 of de ruime S8 Plus. En heb je tussendoor nog zin in een lekker motorritje, dan staat er nog een Ducati 1299 Panigale klaar om voor het nodige tweewiel vertier te zorgen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_633e

We horen jullie al denken…dat moet een bom geld kosten? Tgoh, voor een kleine 3000 Eurokes heb je een jaar lang om de paar maanden nieuw rijplezier met de dikste Audi’s en een Ducati onder je kont. Wetende dat een R8 Spyder al gauw aftikt op 150K, niet echt een dure zet.

Maar het kan natuurlijk ook goedkoper! Configureer HIER drie modellen en je bent bij een goede keuze zelfs rond de 1000 Euro gesteld (A3, TT Roadster en Q5)! Voorlopig kunnen we Audi Select vooralsnog niet verkrijgen in Duitsland en is deze service alleen beschikbaar in Duitsland en Denemarken. Maar dat dit een succes wordt en zo snel zal uitbreiden naar andere landen, lijkt ons de evidentie zelve!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6340

Credits: Audi

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Max Verstappen gaat op vakantie als een echte Hollander!

En hoe gaat een echte Hollander op vakantie? Juist! Met de sleurhut, ‘kemper’, caravan! ...

De waanzinnige ZAGATO Shooting Break van Aston Martin

Het is zover! Het legendarische automerk Aston Martin – de trouwe metgezel van James ...

Scoor gratis lekkere kippetjes bij Hooters tijdens NASCAR!

Amerikanen en sport…dit gaat zowat even hard same als een 16-jarige in Florida met ...

Hosting door Fraai