Nyotaimori, wij zijn fan!

Onlangs gaf ons favoriete model Marisa Papen er nog een sterk staaltje van weg: nyotaimori. Deze term zegt je waarschijnlijk weinig, maar het degusteren van sushi van een naakt model is aan een wereldwijde opmars bezig. Het is eens wat anders dan een Serax servies en een trend die we bij Whatmatters natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen!

flashsushi

Niet nieuw

Nieuw is het gebeuren niet, want een beetje speurwerk op het internet leert ons dat het gebeuren in Japan al veel langer plaatsvindt.

Ondertussen zijn er ook  in Europa al heel wat events die rond nyotaimori draaien en de hype heeft dankzij Nick Bril van The Jane nu ook België bereikt. Eerder kon je al lezen dat hij zijn sexy gerechtjes op Antwerpen proeft serveerde op het overheerlijke lichaam van Marisa Papen.

Wiki-background

De traditie schijnt al te dateren uit de tijd van de laatste keizer in Japan en duurt ongeveer 1 à 2 uur. Het is overigens ten strengste verboden de naakte modellen aan te raken en voor de voedselveiligheid hoef je niet te vrezen, want de sushi wordt op bananenbladeren gelegd. We vragen ons wel af hoe zo een model zich moet voelen, maar kom in een berenpak kruipen op de voetbal is waarschijnlijk ook geen lolletje.

d6200fc3313c52dddc3dff5bf00afb41

Nu steken we er onze hand niet voor in het vuur dat het hele gebeuren nooit uit de hand loopt, maar in principe is een nyotaimori event stijlvol en sensueel. In België komt het al bij al nog weinig voor en een vast adresje hebben we niet zo onmiddellijk kunnen spotten, maar in Londen zijn er alvast heel wat adresjes waar je terecht kan!

Dagdagelijks houden wij het wel bij een bordje, maar weet je een event dat doorgaat, vergeet ons zeker niet te verwittigen!  

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De lente is op komst!

Zeggen dat de zomer weer bijna voor de deur staat is misschien wat overdreven, ...

De bowties van Strikstof!

Aangezien we weer naar een gala moeten – het leven op de Whatmatters redactie ...

Hosting door Fraai