Zo gebruik je de camera van je iPhone 7 optimaal!

We hebben thuis al meerdere discussies gevoerd. Van “mijn iPhone6 trekt betere foto’s dan jouw iPhone7” tot de schoonmoeder die bij hoog en laag blijft beweren dat haar Huwadingens het beste resultaat geeft. Maar hebben ze gelijk? Tegen mijn halve (nog niet) trouwboek kan ik zeggen dat ik het straf zou vinden moest haar iPhone6 betere foto’s nemen dan mijn iPhone7. Wat de schoonmoeder betreft, die hou je maar best te vriend dus hebben we gewoon gelijk gegeven. Meer dan waarschijnlijk ligt het hier gewoon aan het ‘manneke’, bij deze, ik dus. Ik ben dan ook enorm blij dat ze bij Apple ondertussen instructiefilmpjes hebben gemaakt om aan te geven hoe je de beste foto’s met je mobieltje neemt. Een portret? Zonder flash? Actiefoto? Close up of gewoon vanuit een toffe hoek? Vanaf nu gaan we te werk als de beste fotograaf! Let maar op!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

We have a (SNEAKER)MATCH

Bij Whatmatters proberen we jullie zo goed en zo kwaad mogelijk op de hoogte ...

Topgeluid in zakformaat: Rockbox Slice Fabriq

Op zoek naar een keurig klein speakertje voor thuis of naast het zwembad? Een ...

Omdat puike champagne een koffer verdient

Nu kan je nooit koffers genoeg hebben in je leven, maar tegenwoordig zijn er ...

Hosting door Fraai