Zo gebruik je de camera van je iPhone 7 optimaal!

We hebben thuis al meerdere discussies gevoerd. Van “mijn iPhone6 trekt betere foto’s dan jouw iPhone7” tot de schoonmoeder die bij hoog en laag blijft beweren dat haar Huwadingens het beste resultaat geeft. Maar hebben ze gelijk? Tegen mijn halve (nog niet) trouwboek kan ik zeggen dat ik het straf zou vinden moest haar iPhone6 betere foto’s nemen dan mijn iPhone7. Wat de schoonmoeder betreft, die hou je maar best te vriend dus hebben we gewoon gelijk gegeven. Meer dan waarschijnlijk ligt het hier gewoon aan het ‘manneke’, bij deze, ik dus. Ik ben dan ook enorm blij dat ze bij Apple ondertussen instructiefilmpjes hebben gemaakt om aan te geven hoe je de beste foto’s met je mobieltje neemt. Een portret? Zonder flash? Actiefoto? Close up of gewoon vanuit een toffe hoek? Vanaf nu gaan we te werk als de beste fotograaf! Let maar op!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Nooit meer aankomen met lauwe drank: Blitzen

Onderweg naar een feestje nog stoppen voor een fles en maar al te goed ...

Revolutionair snowboarden als een baas met deze Burton Step On

Zijn wij klaar voor een nieuw ski-avontuur? Wie weet! We wachten nog altijd op ...

Bad Boys Brand: spulletjes recht uit de gevangenis!

Bad Boys, Bad Boys, what you gonna do when they come for you… Euh, ...

Hosting door Fraai