Koop eens een papieren horloge!

Eén, twee, drie, vier, horloge van, horloge van: papier. Nu gaat het kinderliedje enigszins anders, maar daar liggen de heren van het Berlijnse Papercuts duidelijk niet wakker van. Zij besloten immers via het crowdfunding platform Indiegogo een papieren horloge op de markt te brengen. Of je met de PAPR WATCH ook een regenbui kan trotseren weten we niet, maar het idee is alvast uiterst origineel.

maxresdefault

Nu is het bedrijf al wel langer bezig met het fabriceren van dingen uit papier, dus aan hun proefstuk zijn ze niet toe, maar een horloge van papier is toch wel heel bijzonder. De horloges zijn er niet alleen leuk uit, ze zouden ook tegen heel wat tegen kunnen.

Verwachte niets futuristisch, de Papr Watch doet niet meer dan de tijd laten zien op een LCD-display. Het horloge zelf is gemaakt van Tyvek, hetzelfde materiaal waaruit de befaamde en niet stuk te krijgen festivalbandjes uit gemaakt zijn. Met dit horloge kan je zelfs gaan zwemmen.

PAPR-Watch-die-Papieruhr-aus-Berlin-bh7bpkmhbg15umcdqpdg

De campagne van dit horloge loopt momenteel op Indiegogo en heeft al voldoende centjes binnen om in productie gaan. Voor amper 33 euro bestel je dit originele gadget en kan je het zelfs van een eigen print laten voorzien. Bestel je meer dan 100 stuks dan kan je zelf je print kiezen, haal je dat aantal niet dan is er nog keuze zat.

paprwatch_paprcuts

De sluiting is voorzien van magneten en past om elke pols. Met dit coole item val je ongetwijfeld op en voor de prijs moet je het niet laten. Bestellen kan hier en tegen augustus zou je het papieren horloge in je bezit moeten hebben.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De trends voor het voorjaar en de zomer

Omdat we weten dat de meeste mannen niet echt bezig zijn met het volgen ...

Parels voor de zwijnen!

Wij mannen kunnen inderdaad af en toe best zwijnen zijn. We geven het volmondig ...

15.000$ voor een paar witte sneakers…het kan!

U hoort het goed…15.000 dollar om een paar witte, niet eens mooie, schoenen. Het ...

Hosting door Fraai