Scandinavisch design op je neus!

Dat Scandinaven wat van (betaalbaar) design kennen dat is al veel langer geweten. Je denkt dan waarschijnlijk aan meubelen, maar ook in brillen zijn ze thuis. Althans de rekels achter Ørgreen toch.

Dazzle_720_FRONT_Ø-Kbh

High End High Tech

Hun laatste nieuwe high tech model is uniseks en zo vormgegeven dat het op quasi ieder hoofd past, waterhoofden even buiten beschouwing gelaten, maar dat lijkt ons niet echt een rendabele niche. Het minimalistische model High End High Tech gedoopt is onderdeel van de nieuwe zomercollectie van de Denen en komt gelimiteerd op de markt, snel zijn is dus de boodschap.

Dazzle_721_SIDE_Ø-Kbh

De opvallende vrij, ronde glazen en titanium frame zorgen voor een unieke en futuristische uitstraling waar je gerust mee kan buitenkomen. De inspiratie vonden de ontwerpers dan ook op het snijvlak tussen de virtuele en analoge realiteit.

Wat zoveel hipheid moet kosten? Voor om en bij de 335 euro zet je dit brilletje op de neus. Troost je alvast met de gedachte dat je nog niet iedereen er mee zal zien rondlopen en dat het een verstandige investering is.

Gloom_720_FRONTØ-Kbh

Bestellen doe je online!

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Café Costume et Magritte

‘Ceci n’est pas une pipe’, als je bij het horen van deze uitdrukking verdwaasd ...

'François his concept store': Kleding en accessoires in stijl

Als we ons bij Whatmatters met één winkel kunnen vereenzelvigen, komt ‘François’ aardig in ...

Gucci's zomers klokje

In de zomer mag het allemaal wat minder strak. Bij een sportieve, zomerse look ...

Hosting door Fraai