Scandinavisch design op je neus!

Dat Scandinaven wat van (betaalbaar) design kennen dat is al veel langer geweten. Je denkt dan waarschijnlijk aan meubelen, maar ook in brillen zijn ze thuis. Althans de rekels achter Ørgreen toch.

Dazzle_720_FRONT_Ø-Kbh

High End High Tech

Hun laatste nieuwe high tech model is uniseks en zo vormgegeven dat het op quasi ieder hoofd past, waterhoofden even buiten beschouwing gelaten, maar dat lijkt ons niet echt een rendabele niche. Het minimalistische model High End High Tech gedoopt is onderdeel van de nieuwe zomercollectie van de Denen en komt gelimiteerd op de markt, snel zijn is dus de boodschap.

Dazzle_721_SIDE_Ø-Kbh

De opvallende vrij, ronde glazen en titanium frame zorgen voor een unieke en futuristische uitstraling waar je gerust mee kan buitenkomen. De inspiratie vonden de ontwerpers dan ook op het snijvlak tussen de virtuele en analoge realiteit.

Wat zoveel hipheid moet kosten? Voor om en bij de 335 euro zet je dit brilletje op de neus. Troost je alvast met de gedachte dat je nog niet iedereen er mee zal zien rondlopen en dat het een verstandige investering is.

Gloom_720_FRONTØ-Kbh

Bestellen doe je online!

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan ...

AVE Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer!

Op tijd en stond halen sportmerken klassiekers vanonder het stof, je kan geen modellen ...

Leven als God in Frankrijk in deze heerlijke crib

Dat wordt snel even nakijken of we gisterenavond 5+2 juiste cijfers gescoord hebben tijdens ...

Hosting door Fraai