Vergeet Bad Boys, vrouwen gaan voor Nice Guys!

Een nieuw onderzoek toont aan dat mannen met zachter kantje meer seks hebben dan bad boys. Dames houden dan toch niet zoveel van bad boys als we dachten.

In het Engels is er de voor de meeste wel gekende uitdrukking “Nice guys finish last.” Nochtans blijkt nu uit een onderzoek dat aardige jongens helemaal niet laatst finishen, integendeel! Ze vogelen zelfs sneller dan de bad boys…lieve jongens wij zijn, kunnen we er ons dan ook helemaal in vinden.

Voor we het wetenschappelijk onderzoek even ontleden moeten we getrouwheidshalve wel het verschil aangeven van een ‘nice guy’ en een ‘wannabe nice guy’. Wanneer we het over een ‘nice guy’ hebben, gaat het over die goede, vriendelijke en hoffelijke man, niet diegene die te hard zijn best doet om mooie dames aan te trekken door bij manier van spreken ‘hn gat te kussen’…laat duidelijk zijn, geen enkele mooie griet zit op zo een jongen te wachten.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6312

Soit, naar het onderzoek nu…onderzoekers aan de University of Guelph and Nipissing University ondervroegen 800 mensen over hun seksueel verleden evenals hoe waarschijnlijk zij zich zouden inzetten voor onbaatzuchtige handelingen, zoals liefdadigheidswerk en bloed doneren, om te begrijpen of er een verband bestaat tussen altruïsme en de hoeveelheid seks die mensen hebben.

Uit de studie bleek dat mensen die onbaatzuchtiger waren, meer seks hadden dan diegenen die egoïstisch waren omdat de egoïstische mensen eerder als vervelend werden aanzien. Een eerste bewijs waaruit blijkt dat aardige jongens eerst ‘finishen’.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6310

ezgifcom-6b8955e6a7

In een ander onderzoek werden 500 studenten over hun seksleven onderzocht, en vervolgens, om te zien hoe altruïstisch ze waren, werd de vraag gesteld: “Als u $ 100 hebt gewonnen, geef je alles aan liefdadigheid, hou je alles zelf of geef je een deel aan liefdadigheid? “.

Net als bij de vorige studie bleek dat de mannen die onschijnlijker en vriendelijker waren, meer seks hadden dan eender wie, wat suggereert dat onze babes met aardige kerels in plaats van egoïsten willen rampetampen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6313

Onderzoekers concluderen dus dat het hele ding over vrouwen die aangetrokken worden door slechte jongens, je reinste bullshit is. De kern van de zaak is dat vrouwen vooral vertrouwen en emotionele intelligentie aantrekkelijker vinden boven stoerdoenerij en emotioneel niet betrokken. 

Mooie aardige jongens, aan de andere kant, zijn ambitieus, grappig, intelligent en belangrijker, emotioneel beschikbaar. En dat, mannen, vinden vrouwen sexy…

Ben je nog niet helemaal mee? Kijk dan even mee naar dit filmpje…dit verduidelijkt het alvast wat meer! En denk eraan…If you want to het laid, be nice! 

 

 

Foto’s: Pinterest

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

De voor- en nadelen van een trio

De mannen van Manners, dat zijn helden waar we nog ontzettend veel van kunnen ...

The PornDude is jouw kameraad voor het leven en wij zochten hem op!

Deze ‘Dude’ gidst je doorheen pornoland als een genotsknots doorheen een vochtige liefdesgrot… Moest ...

5 signalen dat je vriendin vreemdgaat

Of je er rouwig om bent of niet, toch vang je ze op, de ...

Hosting door Fraai