Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast al meermaals met dit probleem geconfronteerd. Verkreukelde hemden die je bij aankomst in het hotel onmiddellijk kan laten strijken. En toch, er is tegenwoordig ook een andere oplossing: Shirt Safe.

box-open

Nooit meer een gekreukt hemd

Deze handige box die gewoon in je koffer kan garandeert immers kreukvrije hemden en dus een heleboel geregeld of een slordige indruk! De box weegt amper 470 gram, neemt amper meer plek in dan een hemd en is toch ontzettend stevig. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar en je vindt er vast wel eentje in het gamma die perfect bij je past;

Je stopt overigens makkelijk 2 hemden in de shirt safe, dus zelfs een ongelukje kan gebeuren zonder dat het een probleem vormt.

8608

De shirt safe kan overigens ook gepersonaliseerd worden. Jij denkt waarschijnlijk aan het logo van je favoriete voetbalclub, wij dachten aan een foto van het vrouwtje.

De shirt safe is een Nederlands product, 100% recycleerbaar en gewoonweg een must voor de frequent flyer. Het is trouwens ook een heel leuk cadeau voor vaderdag, als die vader van je nog geregeld op pad gaat natuurlijk.

8497-met

 

Een shirt safe is al verkrijgbaar vanaf € 12, maar als je aan het personaliseren gaat zijn ze natuurlijk wel wat duurder!

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Koffie op een wel heel ambachtelijke manier met de NEWTON

Of we minder koffie drinken dan vroeger? Nee hoor, maar het duurde gewoon even ...

FIFA 18, De eerste beelden!

Gamefanaten, deze week is het in Keulen te doen! Als je iets of wat ...

De ideale selfie-drone verkocht door Apple!

Produceert Apple nu ook drones? Nee, dat niet maar ze werken wel samen met ...

Hosting door Fraai