Helemaal klaar voor GIN SUNDAY!

Is de gin hype voorbij? Het drankje staat de laatste tijd in elk geval een stuk minder in the picture en ja dan kijken we ook in eigen boezem. Vermouth, jenever, het zijn maar 2 alcoholische spirits die de plaats van gin trachten in te nemen. De GIN SUNDAY vakbeurs wil daar terug verandering in brengen en dat zondag 14 mei in Aartselaar.

lady-blanc-1_mini

Meer dan 100 gins

Foodies, mixologisten en doorwinterde horecadieren ze komen allemaal naar de beurs bij drankengroothandel Albo. Daar wachten niet minder dan 100 gins op je die je stuk voor stuk kan degusteren. Van 14u tot 19u kan je daar terecht en wat nog mooier is: de inkom is volledig gratis.

Vorig jaar brachten maar liefst 1.000 bezoekers een bezoekje aan de beurs. Ook dit jaar garandeert de organisatie een totaalbeleving met tastings, workshops, foodpairing en zelfs kinderanimatie.

SkinGin_1

Zowel bekende als minder bekende ginmerken – of heb jij al van Lady Blanc, Gaugin I of Sipsmith Sloe Gin gehoord – maken er hun opwachting en zullen je smaakpapillen verwerken. Wedden dat je gin onmiddellijk terug in je hart draagt!

Meer info vind je hier!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

L'épicerie du Cirque: Sterren eten Sterren

We zijn bij Whatmatters net niet hautain genoeg om onszelf ‘sterren’ te noemen maar ...

4 topadresjes om te eten in het überhippe Ibiza

Ibiza is hot, Ibiza is happening en ongetwijfeld ben jj er al geweest of ...

Hosting door Fraai