De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met wielertenues. Bicyclette is het laatste nieuwe merk dat inspeelt op deze fashiontrend en met een heel leuke collectie uitpakt waarmee je ook naast de fiets gespot wil worden.

Urban cycle chique

Nu zijn we er vroeg bij want de collectie wordt pas begin volgende maand officieel gelanceerd. Jo Adriaens, het brein achter het label, noemt zijn collectie urban cycle chique en het is dan ook eigenlijk niet de bedoeling dat je er mee op de fiets kruipt. Je kan het truitjes zelfs onder je kostuumvest dragen, een nieuwe trend?

18320857_1863624657208946_7939137127824439699_o

Jo heeft al een fietsenshop Bazaar Bicyclette op de Dagenraadplaats in Antwerpen en verruimt met deze eigen wielertenues zijn aanbod. Deze truitjes zijn overigens voor 95% gemaakt uit katoen en mogen er dan wel uitzien als echte tenues, maar een sporttruitje is het niet. Het logo BICYCLETTE krijgt een opvallende plaats.

Het truitje is binnenkort online verkrijgbaar en zou 64 euro gaan kosten, wat in vergelijking met een traditionele polo best meevalt.

Meer info vind je alvast op de website en hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten.

Instagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 t-shirts die altijd kunnen

T-shirts en prints, eens je een bepaalde leeftijd bent gepasseerd, een gevaarlijke combinatie. Nu ...

Elke maand een nieuwe designer zonnebril op de neus

Er zijn maar een paar dingen waarvan je nooit genoeg kan hebben. Vrouwen lag ...

Geluid uit de muur! B&O BeoSound Shape

Dat Bang & Olufsen designpareltjs op de markt brengt die ook nog eens fantastisch ...

Hosting door Fraai