's Werelds eerste bierhotel met een tap in elke kamer!

Prioritair als we op hotel gaan? Luxe! Maar als dat aangevuld kan worden met een flinke portie gerstenat, dan zeggen we uiteraard ook geen nee. Met het BrewDog hotel gaat deze natte droom van menig man in vervulling.

DogHouseCBus_6

Ooit gedroomd dat je hotel in elke kamer een biertap had? Wel, dat is binnenkort gewoonweg het geval in het BrewDog hotel! De Schotse brouwer BrewDog wil namelijk in Ohio zijn eerste bierhotel openen en natuurlijk krijgt het edele vocht daar een centrale plaats.

BrewDog_Header_1488559657

Je zal in dit hotel alles leren over bier, eet een ontbijtje met bier, dompelt je onder in een bier wellness waar de hottubs gevuld zijn met bier en zelfs in de douche is een ijskast voorzien, je zou eens zonder moeten vallen!

Dit zou wel eens de meest waanzinnige plek op aarde kunnen worden!

DogHouseCBus_3

Momenteel loopt er een Indiegogo campagne om het project gefinancierd te krijgen en als je nu investeert kun je heel wat leuks op de kop tikken. Momenteel hebben ze al meer dan 70% van het gewenste bedrag binnen, dus eind volgend jaar weten jullie alvast waar wij zitten!

DogHouseCBus_2

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met ...

Rolex scoort met ‘Pepsi’ op Baselworld

Fans van luxehorloges opgelet! Het is BaselWorld en daar komen alle topmerken als Patek Philippe, ...

Remake 'Loft' in Amsterdam?

We zijn gepakt in snelheid. Daar wij onze tenten de laatste maanden wel meer ...

Hosting door Fraai