's Werelds eerste bierhotel met een tap in elke kamer!

Prioritair als we op hotel gaan? Luxe! Maar als dat aangevuld kan worden met een flinke portie gerstenat, dan zeggen we uiteraard ook geen nee. Met het BrewDog hotel gaat deze natte droom van menig man in vervulling.

DogHouseCBus_6

Ooit gedroomd dat je hotel in elke kamer een biertap had? Wel, dat is binnenkort gewoonweg het geval in het BrewDog hotel! De Schotse brouwer BrewDog wil namelijk in Ohio zijn eerste bierhotel openen en natuurlijk krijgt het edele vocht daar een centrale plaats.

BrewDog_Header_1488559657

Je zal in dit hotel alles leren over bier, eet een ontbijtje met bier, dompelt je onder in een bier wellness waar de hottubs gevuld zijn met bier en zelfs in de douche is een ijskast voorzien, je zou eens zonder moeten vallen!

Dit zou wel eens de meest waanzinnige plek op aarde kunnen worden!

DogHouseCBus_3

Momenteel loopt er een Indiegogo campagne om het project gefinancierd te krijgen en als je nu investeert kun je heel wat leuks op de kop tikken. Momenteel hebben ze al meer dan 70% van het gewenste bedrag binnen, dus eind volgend jaar weten jullie alvast waar wij zitten!

DogHouseCBus_2

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Valentijn voor venten

Bij whatmatters zijn we niet voor het zeemzoete gedoe rond Valentijn. En nee, bij ...

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Bier met bubbels: Réserve Royale

Nieuwe biertjes, paddestoelen zijn er niks tegen, ze blijven uit de grond schieten. Niet ...

Hosting door Fraai