Mokase: koffie uit je smartphonehoesje!

Wat ze tegenwoordig allemaal uitvinden? Van alles en niets is onmogelijk! Maar wie er op het idee gekomen is om van een telefoonhoesje een espresso-apparaat te maken die verdient een standbeeld of een plekje in het gekkenhuis…

Leuk gadget

De MOKASE zorgt ervoor dat je met je telefoonhoesje onderweg koffie kan zetten: veel gekker moet het niet worden. Simpelweg een app op de smartphone openen volstaat om het espresso-apparaat aan het werk te zetten.

1494029329_673767_1494029499_noticia_normal

De MOKASE is slechts een centimeter dik, weegt amper wat, is compleet waterdicht en isoleert de gezette koffie. Je moet dus geen angst te hebben dat je telefoon binnen de kortste keren roodgloeiend staat. In de case zit een speciaal slotje voor de Mokarami – kleine cartridges met koffie.

Binnen de 5 tot 8 seconden heb je een kop dampende koffie voor je neus. Nu ja kop, een dosis Mokarami is 25 ml. De case werkt met een ingebouwde lithium batterij en de makers beloven dat de koffie zelf 3 maanden vers blijft in de cartridges.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten koffie en drinken doe je uit een handige sleutelhanger die zich in no time tot bekertje ontpopt!

cialda
Momenteel gaat het nog om een Kickstarter campagne, maar ongetwijfeld gaat dit hebbeding in productie. De verkoopprijs zou rond de 50 euro liggen en bij voldoende funding tegen september verkrijgbaar zijn.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Seksen voor luiaards: Lazy Lovers

Zit de sleur wat in je relatie? Heb je niet meer de drive van ...

Stijlvol je webcam afschermen? EyeLock!

Waarom je in godsnaam de webcam van je laptop zou afplakken? Om hackers geen ...

De papierdunne lenzen voor je smartphone: BLIPS

We weten we doen het nog veel te weinig: zelf getrokken foto’s bij onze ...

Hosting door Fraai