Haal een Ferrari in je bureau!

Manners-Ferrari-bureaustoel-e1493809771376-970x470
Bespreek het met iedere specialist ergonomie, een goede bureaustoel is cruciaal voor zij die net als ons dagelijks een uur of 10 op hun luie kont achter de laptop of flatscreen zit. Heel dikwijls zijn de meest comfortabele en ergonomisch beste zitjes ook niet echt moeders mooiste. Tijd dus om daar iets aan te doen. Poltrona Frau, een zitspecialist én designer van de knapste stoelen, zitbanken of ander leuk meubilair sinds 1912 verzorgde in het verleden wel meer de exclusieve lederen autostoelen van in het oog springende automerken als Maserati, Rolls Royce en Ferrari. Nu de Italianen gekenmerkt met hun steigerend paard, 70 kaarsjes mogen uitblazen, werd het nog eens tijd om samen met iets anders op de markt te komen…en wie rijdt in een Ferrari, wil ook aan zijn bureau een Ferrari…bij deze, de Ferrari bureaustoel!

Manners-Ferrari-bureaustoel-2

Flavio Manzoni, hoofdontwerper van Ferrari, is verantwoordelijk voor deze bureaustoel en dat is eraan te zien. Dikwijls zijn stoelen die geïnspireerd zijn door automerken vaak overdreven sportief, eerder patserig en niet bepaald stijlvol. Maar het kan duidelijk anders! Prachtige lijnen, exclusieve materialen en vooral heel ook heel stylish. Precies wat je van een Ferrari mag verwachten.

Wat het hebbedingetje kost, kunnen we nog niet meedelen. Vermoedelijk zal je toch wat Roebels achterover moeten drukken om er met eentje aan de haal te gaan. Maar hé, wie kan zeggen dat hij ook een Ferrari in zijn bureel heeft staan?

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Autosalon van Tokyo brengt ons massa’s nieuwe concepts

Voor zij die nog niet kunnen wachten op het komende autosalon in Brussel, kunnen ...

Eerste beelden en releasedatum Call of Duty: Black Ops IIII gekend! (video)

Leg thuis alvast de sofa, TV, spelconsole en koelkast even vast op 12 oktober ...

Wassen met de Barfly van Scotch & Soda!

Winkelparfums, of ze nu aanzetten tot kopen of niet, daar liggen we niet wakker ...

Hosting door Fraai