Haal een Ferrari in je bureau!

Manners-Ferrari-bureaustoel-e1493809771376-970x470
Bespreek het met iedere specialist ergonomie, een goede bureaustoel is cruciaal voor zij die net als ons dagelijks een uur of 10 op hun luie kont achter de laptop of flatscreen zit. Heel dikwijls zijn de meest comfortabele en ergonomisch beste zitjes ook niet echt moeders mooiste. Tijd dus om daar iets aan te doen. Poltrona Frau, een zitspecialist én designer van de knapste stoelen, zitbanken of ander leuk meubilair sinds 1912 verzorgde in het verleden wel meer de exclusieve lederen autostoelen van in het oog springende automerken als Maserati, Rolls Royce en Ferrari. Nu de Italianen gekenmerkt met hun steigerend paard, 70 kaarsjes mogen uitblazen, werd het nog eens tijd om samen met iets anders op de markt te komen…en wie rijdt in een Ferrari, wil ook aan zijn bureau een Ferrari…bij deze, de Ferrari bureaustoel!

Manners-Ferrari-bureaustoel-2

Flavio Manzoni, hoofdontwerper van Ferrari, is verantwoordelijk voor deze bureaustoel en dat is eraan te zien. Dikwijls zijn stoelen die geïnspireerd zijn door automerken vaak overdreven sportief, eerder patserig en niet bepaald stijlvol. Maar het kan duidelijk anders! Prachtige lijnen, exclusieve materialen en vooral heel ook heel stylish. Precies wat je van een Ferrari mag verwachten.

Wat het hebbedingetje kost, kunnen we nog niet meedelen. Vermoedelijk zal je toch wat Roebels achterover moeten drukken om er met eentje aan de haal te gaan. Maar hé, wie kan zeggen dat hij ook een Ferrari in zijn bureel heeft staan?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Verras je moeder eens!

Cadeaus, wie kan daar nu ooit genoeg van krijgen? Wij alvast niet en onze ...

De nieuwe 4D Concrete Watch

Ben je op zoek naar een puike horloge die je letterlijk en figuurlijk diepgang ...

Kledingzaak Vertigo pakt uit met eigen magazine

En wij bij Whatmatters maar denken dat we origineel waren met het uitbrengen van ...

Hosting door Fraai