Haal een Ferrari in je bureau!

Manners-Ferrari-bureaustoel-e1493809771376-970x470
Bespreek het met iedere specialist ergonomie, een goede bureaustoel is cruciaal voor zij die net als ons dagelijks een uur of 10 op hun luie kont achter de laptop of flatscreen zit. Heel dikwijls zijn de meest comfortabele en ergonomisch beste zitjes ook niet echt moeders mooiste. Tijd dus om daar iets aan te doen. Poltrona Frau, een zitspecialist én designer van de knapste stoelen, zitbanken of ander leuk meubilair sinds 1912 verzorgde in het verleden wel meer de exclusieve lederen autostoelen van in het oog springende automerken als Maserati, Rolls Royce en Ferrari. Nu de Italianen gekenmerkt met hun steigerend paard, 70 kaarsjes mogen uitblazen, werd het nog eens tijd om samen met iets anders op de markt te komen…en wie rijdt in een Ferrari, wil ook aan zijn bureau een Ferrari…bij deze, de Ferrari bureaustoel!

Manners-Ferrari-bureaustoel-2

Flavio Manzoni, hoofdontwerper van Ferrari, is verantwoordelijk voor deze bureaustoel en dat is eraan te zien. Dikwijls zijn stoelen die geïnspireerd zijn door automerken vaak overdreven sportief, eerder patserig en niet bepaald stijlvol. Maar het kan duidelijk anders! Prachtige lijnen, exclusieve materialen en vooral heel ook heel stylish. Precies wat je van een Ferrari mag verwachten.

Wat het hebbedingetje kost, kunnen we nog niet meedelen. Vermoedelijk zal je toch wat Roebels achterover moeten drukken om er met eentje aan de haal te gaan. Maar hé, wie kan zeggen dat hij ook een Ferrari in zijn bureel heeft staan?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

HOPii l Je eigen microbrouwerij op je aanrecht

Het is weekend, we zijn mannen, dus het is weer hoog tijd om in ...

Heren dragen de schort!

Terwijl Jens zich veelvuldig ontpopt tot ware keukenprins, is dat deel van de woning ...

We krijgen niet genoeg van hout

Elk goed verhaal begint met een gek idee, als we de heren en dames ...