Een sleurhut op het water! The Sealander

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6300
Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden vooral Nederlanders en Duitsers die het verkeer op allerhande manier ophouden op weg naar het Zuiden. Wijzelf houden dan ook liever van een deftig uitgeruste hotelkamer. Dat neemt echter niet weg dat hier verandering in kan komen en wij met deze sleurhut, of in de volksmond caravan wel eens op stap willen gaan. The Sealander, een amfibie-caravan die dus ook op het water voor de nodige rust kan zorgen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6301

Met een huiselijk interieur en plaats voor een zestal personen is deze 500kg wegende sleurhut jouw reisgezel op het land als op het water. Koken, verwarming, toilet en een zeker geen verkeerd geluidssysteem bieden je alle comfort die je van een goede caravan mag verwachten. Wie gaat er mee op onze eerste Whatmatters ‘Ter land, ter zee of in de lucht’-boystrip?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62ff

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

We can be heroes!

Met een merknaam Weirdos & Heroes is het duidelijk! Je mikt op aandacht van ...

Tag Heuer meets Red Bull…een geslaagde combinatie!

Ondergetekende is gezegend met een Tag Heuer Formula One rond de pols. Of met ...

Laat de JAKHALS horloges in productie gaan!

Belgische horloges, zoveel zijn er niet naar ons gevoel. Het doet dan ook altijd ...

Hosting door Fraai