Een sleurhut op het water! The Sealander

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6300
Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden vooral Nederlanders en Duitsers die het verkeer op allerhande manier ophouden op weg naar het Zuiden. Wijzelf houden dan ook liever van een deftig uitgeruste hotelkamer. Dat neemt echter niet weg dat hier verandering in kan komen en wij met deze sleurhut, of in de volksmond caravan wel eens op stap willen gaan. The Sealander, een amfibie-caravan die dus ook op het water voor de nodige rust kan zorgen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6301

Met een huiselijk interieur en plaats voor een zestal personen is deze 500kg wegende sleurhut jouw reisgezel op het land als op het water. Koken, verwarming, toilet en een zeker geen verkeerd geluidssysteem bieden je alle comfort die je van een goede caravan mag verwachten. Wie gaat er mee op onze eerste Whatmatters ‘Ter land, ter zee of in de lucht’-boystrip?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62ff

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Een digitale camera van papier!

Wie heeft er nog een digitale camera? Ja, ergens in de kast ligt er ...

Whatmatters Games: Jurassic World The Boardgame

We spelen een spel vanavond… Laat je PlayStation, Xbox of Commodore 64 aan de ...

Koenigsegg viert miljoen volgers met peperdure crashtest

Als Zweden een feestje bouwen, mag het geld kosten. En zeker als het de ...

Hosting door Fraai