Weekendtip: Antwerp Classic Car Event te Brasschaat

Antwerp Classic Car Event, het populairste oldtimertreffen van Antwerpen, is (bijna) helemaal klaar om er een fantastische zevende editie van te maken. Die vindt zoals aangekondigd plaats op 6 en 7 mei in het Park van Brasschaat. Het is een beetje thuiskomen, nu het event door de invoering van de Lage Emissie Zone (LEZ) niet meer welkom is in het stadscentrum van Antwerpen. De organisatie van ACCE zorgt met het vertrek van de Tour Amical ‘live’ vanuit het park voor een extra troef en hoopt zo een massa classic car-fans en supporters te mogen verwelkomen in Brasschaat. Het weer zit alvast mee, zo voorspellen de laatste berichten althans.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62f1

Vorig jaar was ACCE goed voor 15.000 bezoekers op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen. “Ook in Brasschaat verwachten we heel veel toeschouwers. Het park geniet een prima bereikbaarheid en omvat werkelijk een schitterende groene setting”, stellen initiatiefnemers Manu Stappaerts, Marc Reijntjes en Frank Crijns. “We beschikken hier over liefst 25.000m2 om in een topdécor een groots classic car-dorp op te trekken waarin de hoofdrol zoals vanouds is weggelegd voor stralende oldtimers. We rekenen op minstens 1.000 classic cars van verzamelaars en liefhebbers.”

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62ef

Daarnaast lanceren bij ACCE heel wat grote automerken nieuwe modellen en tal van standhouders showen er hun autogerelateerde producten. Zo zijn onder meer van de partij: van AMG Performance Center Vriesdonk (voorstelling AMG GTR), Jaguar Landrover Metropool (voorstelling All New Discovery en de Jaguar F-Type 2.0), Tesla, Porsche Center Antwerpen, BMW Jorssen, Garage Rietje, Buga, FMA/Maserati, Ital Cars, Antwerp Automotive met Mazda en Infinity tot vele anderen. Opnieuw zijn er ook twee tours voorzien die vanuit Brasschaat de Noorderkempen doorkruisen tot in Nederlands Brabant: de Antwerp Classic Tour (6 en 7 mei) en de Antwerp Grand Tourisme Tour (7 mei).  Kortom, Brasschaat hoort dit weekend toe aan de passionele autoliefhebber…

Antwerp Classic Car Event, 6 en 7 mei in het Park Van Brasschaat. Deuren van het Classic Car Village openen telkens om 9u30. TOEGANG IS GRATIS! Waar wachten jullie nog op?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62f0

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

WTF? Barbie laat aan haar borsten zitten voor goed doel!

Komend weekend vindt in Utrecht het erotica-evenement Kamasutrabeurs plaats. Trouwe lezers van Whatmatters zullen ...

Ferrari stelt Monza SP1 en SP2 voor…is dit de toekomst van het stijgerend paard?

Oogstrelend… Terwijl wij bij het grote moederbedrijf Alfa Romeo in Turijn op de koffie ...

Hosting door Fraai