Weekendmadeliefjes 15

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Verknoeit Kate Upton hier haar rug?

Dat je met een beetje make-up wonderen kan doen, dat weten we op de ...

Wordt Thalissa Tilemans Top Model 2018?

Wij bij Whatmatters bekennen, we zijn moeilijk op te voeden jongetjes. Niet dat we ...

Ook Ann Van Elsen eert Hugh Hefner en laat oude naaktfoto’s heropleven

Dik tien jaar geleden poseerde voormalig Miss België Ann Van Elsen voor de lens ...

Hosting door Fraai