Wegdromen in de Malediven

We dromen er allemaal van…een reis naar de Malediven. Luierend in een hut op palen midden in de Indische Oceaan en omgeven door witte stranden en palmbomen waaronder je van de heerlijkste frisse met vers gefruit gemaakte cocktails slurpt.  Maar wie denkt dat er alleen geluierd kan worden, brengt ene Chris Rogers wel op andere gedachten.

In dit anderhalf minuut durend filmpje laat hij alvast zien hoe paradijselijk mooi en avonturistisch deze prachtige eilandengroep wel is. En dat hij zijn GoPro voornamelijk ook op zijn zeer bevallige en ravissante bijslaap richt, nemen we maar al te graag bij…

Dit vind je misschien ook leuk

Naar de vernieuwde Club Med op de Malediven

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij dromen in elk ...

Whatmatters Airlines, your flight attendant LAURIEN

Goedeavond dames en heren. Mijn naam is knappe Laurien en ik ben vandaag uw ravissante ...

Een sleurhut op het water! The Sealander

Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden ...

Hosting door Fraai