Wegdromen in de Malediven

We dromen er allemaal van…een reis naar de Malediven. Luierend in een hut op palen midden in de Indische Oceaan en omgeven door witte stranden en palmbomen waaronder je van de heerlijkste frisse met vers gefruit gemaakte cocktails slurpt.  Maar wie denkt dat er alleen geluierd kan worden, brengt ene Chris Rogers wel op andere gedachten.

In dit anderhalf minuut durend filmpje laat hij alvast zien hoe paradijselijk mooi en avonturistisch deze prachtige eilandengroep wel is. En dat hij zijn GoPro voornamelijk ook op zijn zeer bevallige en ravissante bijslaap richt, nemen we maar al te graag bij…

Dit vind je misschien ook leuk

Slaap eens op de SEINE in PARIJS

Het is weekend en wat is er in het weekend leuker dan een tripje ...

Met deze 4 tips versier je een betere hotelkamer

Je kan liegen, bedelen, smeken, een nummertje opvoeren met de baliebediende en zo kunnen ...

RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel ...