Wegdromen in de Malediven

We dromen er allemaal van…een reis naar de Malediven. Luierend in een hut op palen midden in de Indische Oceaan en omgeven door witte stranden en palmbomen waaronder je van de heerlijkste frisse met vers gefruit gemaakte cocktails slurpt.  Maar wie denkt dat er alleen geluierd kan worden, brengt ene Chris Rogers wel op andere gedachten.

In dit anderhalf minuut durend filmpje laat hij alvast zien hoe paradijselijk mooi en avonturistisch deze prachtige eilandengroep wel is. En dat hij zijn GoPro voornamelijk ook op zijn zeer bevallige en ravissante bijslaap richt, nemen we maar al te graag bij…

Dit vind je misschien ook leuk

Revolutionair snowboarden als een baas met deze Burton Step On

Zijn wij klaar voor een nieuw ski-avontuur? Wie weet! We wachten nog altijd op ...

Waarom iedereen op reis naar Zuid-Afrika wil!

Zuid-Afrika, het land staat nog steeds onafgevinkt te pronken op onze bucket list. Het ...

Dit is de reden waarom je vandaag nog naar Firenze wil

We zijn nog maar net terug uit Parijs en steden als Rotterdam en Londen ...

Hosting door Fraai