Nieuw op onze Bucket List: Slip, Slide & Basejump van een 150m hoge klif!

Gelogen! Dit hebben we niet op onze bucket list geplaatst. Reden? Wij zijn watjes in vergelijking met deze stoere dudes. Ons zal je dus (helaas) niet betrappen op een middagje glijden en basejumpen van een 150 meter hoge klif.

https://www.instagram.com/p/BTqI0a3BYBL/?taken-by=devinsupertramp

Plaats van het gebeuren, Moab in de staat Utah. Een stadje dat we al wel eens bezocht hebben tijdens onze roadtrip in het Westen van de Verenigde Staten. Het is de hoofdplaats van Grand County en erg in trek bij toeristen door de nabijgelegen woestijnachtige natuurgebieden Arches en Canyonlands. Heb je dus net als ons niet de ballen om van een klif te duiken, heb je er nog wel genoeg bezienswaardigheden om van je trip een speciale en wondermooie uitstap te maken. Ons rest alleen nog de vraag…wie durft?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

3 waanzinnig exclusieve ski chalets!

Eerlijk, zet met op latten en ik breek mijn benen. Dat is dus ook ...

Schijt aan toeristische trips?

Ja, wij zijn gek van Antwerpen en nog heel wat andere steden. En hoewel ...

Must Have! Speel binnen het uur ijshockey in je tuin!

De winter komt eraan en dan gaan we altijd eens kijken of de wereld ...