Seksen voor luiaards: Lazy Lovers

Zit de sleur wat in je relatie? Heb je niet meer de drive van een geile reu die vanop een kilometer afstand zijn loopse teef door zijn natte neus ruikt? Heb je het gevoel dat de horizontale tango iets teveel actie van je vraagt na een slopende en lange werkdag? Maar wil je toch af en toe zonder één spier te verrekken toch van bil gaan? Goed nieuws dan!

Lazy Lovers doet alles voor jou en zal ervoor zorgen dat je een stootritme haalt van een dartel jong konijn zonder dat je zelf één enkele inspanning dient te leveren. Lazy Lovers is dus dé perfecte oplossing voor uitgebluste stelletjes die willen knallen maar uitgeput of gewoon te lui zijn om er zelf tijd en moeite in te steken…of misschien wel tijdens het gerampetamp andere dingen willen doen! Wie zegt er dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Gatsby: nooit meer daten met een (zeden)delinquent!

Datingapps blijven als paddestoelen uit de grond schieten: het moet toch zijn dat er ...

Connecteer tot 6 anders speakers aan je BELLE

Ga je in de gym wel eens met kettlebells aan de slag, gewoon omdat ...

Je eigen smoelwerk op je koffer? FIREBOX speelt het klaar

Binnenkort pakken we met bijzondere koffers uit, maar zolang gaan we jullie niet laten ...