Instant foto's printen met de Fujifilm Instax Square SQ10

Uiteraard heb je in je smartphone een puike camera zitten, maar soms wil je toch wat anders en/of meer, nee? Al is het gewoon nog eens lekker ouderwets een foto printen. Het nieuwe hybride exemplaar van Fujifilm, de Instax Square SQ10 maakt dit mogelijk. Een foto nemen en onmiddellijk printen. Ideaal voor events of voor in de portemonnee van je vriendin natuurlijk, heerlijk ouderwets.

instax-sq10-2

Onmiddellijk printen

Dit nieuwe digitale model zal over 3.7 MP digitale sensor beschikken en een 3-inch LCD scherm. Via dit scherm is het mogelijk 10 verschillende filters op je foto los te laten voor je deze effectief gaat afdrukken, terwijl je natuurlijk ook de belichting en de helderheid kan bijstellen.

De foto’s die uit het toestelletje rollen zijn 62 mm x 62 mm en kunnen ook bewaard worden op het interne geheugen of een apart geheugenkaartje.

Het toestel ziet er fantastisch uit, al moet je er vrede mee nemen dat de foto’s nog het best te vergelijken zijn met het resultaat van een Polaroid camera uit de jaren ‘70. Vintage!

Met dit toestelletje kan je aardig wat pret hebben en voor een kostprijs van 289 euro is het best betaalbaar. Ben je op zoek naar een leuk gadget, dan is het de aanschaf meer dan waard.

FujiFilm-SQ10-Instax-Square-Camera-02

Meer info over de Instax Square SQ10 vind je alvast op de website van Fujifilm. Zoek je gewillige slachtoffers om foto’s van te nemen? Wij kunnen in het weekend!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Tover je horloge om in een smartwatch!

Heb je al van de E-strap gehoord? Met dit bandje tover elk horloge in ...

Triwa & Obaku: fijne Scandinavische klokjes

Elke week stoten we nog op pareltjes van uurwerken. Hadden we heel diepe zakken, ...

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...