Huisjes bezichtigen met ravissante Lynn L. Galdo!

Real Estate Agents, een aparte wereld. Dikwijls ook een echte mannenwereld maar Whatmatters zou Whatmatters niet zijn, als wij in onze kennissenkring niet gingen grasduinen en eens gingen kijken naar een toffe griet die haar mannetje staat in deze wereld én eentje waarvan wij best kunnen zeggen dat ze er gelijk ook gewoon heel goed uitziet. En zo kwamen we bij Lynn L. Galdo, misschien wel de knapste Real Estate Agent die we kennen. Het was niet makkelijk een afspraak te krijgen daar dit knap ding als een bezetene gedreven is door haar werk en de vrije momenten erg schaars zijn. We deden het dan ook gewoon tijdens het bezichtigen van een nog net niet verkocht pand.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62ca

Hey Lynn…we leven deze dagen constant op Social Media…omschrijf jezelf eens in 10 hashtags?
#Half-Spanish  #‘90s kid #Antwerp #Only good vibes kind of girl #Independent #Adoring Paris & Veuve Clicquot #Sushi & Coffee addiction #Peaky Blinders lover #DreamcarRolls Royce Wraith #Working in Real Estate.

#Nice! Waar ben je zoal mee bezig in het dagelijkse leven?
Ik ben stiekem een beetje een workaholic ben dus dagelijks bezig met mijn werk wat ik ook ontzettend graag doe en waar ik dus volledig voor ga. In de weinige vrije tijd die ik heb, ga ik graag naar “After work parties” of iets gaan drinken met vriendinnen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62c7

Jij bent misschien wel de knapste Real Estate Agent van Antwerpen en omstreken, een droomjob?
Oorspronkelijk heb ik Diergeneeskunde gestudeerd maar al snel had ik door dat dit niet iets was wat ik mijn hele leven wou doen. Vroeger had ik altijd twee opties…dierenarts of in vastgoed gaan. Het is dus de tweede optie geworden. Het perfecte excuus om in iedereen zijn huis binnen te kijken 😀

#Voyeur! Wat zijn naast het curieuze jouw unieke eigenschappen?
Iedereen heeft zijn eigen unieke eigenschappen, mijn persoonlijke zijn bijvoorbeeld dat ik niet “Social-media- verslaafd” ben. Ik ben enorm gesteld op mijn privacy en zal dan ook zeker niet wekelijks een kookboek online zetten of 20 selfies per dag posten. Wél zet ik al mijn woningen die in de verkoop staan online, dus bij deze als er mensen hun “droomwoning” zoeken, voeg me gerust toe!  😀

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62c3

Daarom moeten we je volgen op Social Media…
Social media is niet echt iets waar ik belang aan hecht  en zet er ook niet alles op. Enkel werkgerichte dingen en af en toe een foto. Op Instagram staan de meeste foto’s maar ook dit beperk ik  tot één maal op de zoveel weken. Ik probeer ook niet afhankelijk te zijn van mijn gsm en zal dus af en toe online gaan of naar sms’en kijken. Niet wanneer hij afgaat alles laten vallen om zo snel mogelijk te reageren. Mijn gsm is trouwens ook niet mijn beste vriend. Ik heb ooit eens een blauw oog gehad doordat ik deze had laten vallen terwijl ik op Facebook zat.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62c5

Ik zou Mark Suikerberg aanklagen! Zo een knap gezichtje met een blauw oog opzadelen! We zullen je dus niet te vaak quotes zien delen op Facebook of Instagram…maar misschien wel hier?
“Moeilijk gaat ook!” Veel mensen kiezen altijd “The easy way out”. Ik hou van uitdagingen. Hoe moeilijker, hoe beter. Als ik iets wil, heb ik dit ook maar zal er wel voor werken en me 200% inzetten. Ik wil liever iets bereiken en weten dat ik ervoor gewerkt heb t.o.v. het zo in de schoot geworpen te krijgen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62c6

Mooi! Hoe zit het in de liefde…heb je daar ook voor gewerkt of heb je daar wel iets in je schoot geworpen gekregen? Lees als, heb je een vriend?
Ja, zelfs een beste vriend! Eentje met vier pootjes en ros lang haar.

Haha! Ok dan! Wat moeten die 4 pootjes doen om jou te verleiden?
Niet opdringerig zijn en respect tonen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62c4

En nadat we niet opdringerig een date hebben versierd…wat zijn jouw favoriete plekjes voor een hapje en een stapje?
Overal! Ik ontdek graag nieuwe plekjes. Mij zal je dus niet altijd op eenzelfde plaats vinden. Mijn favorieten zijn Lucy Chang, Foubert in St-Niklaas, in de zomer Monroe Beach en als ik uitga (zelden) zie je me verschijnen in The Villa.

Allemaal gekende plaatsen voor onze redactie! Nog snel voor we je wat huizen laten verkopen…wat zijn de ambities nog?
Carrière & reizen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62cb

Kort maar krachtig! Heel veel succes in alles wat je nog verder zal ondernemen! Wensen jullie deze knapperd of al haar tentoongestelde huizen ook te volgen en te bekijken? Neem dan een kijkje op Facebook  en volg de knapste Real Estate Agent die  wij in onze portefeuille hebben zitten! Doen!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62cc

7H1Sdlm2QB6drt%8Y2DqyQ_thumb_62c8

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Koningin Dhenia Covens I

Of wij bij de redactie warm worden van een adellijke titel? laten we stellen ...

Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn

Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat ...

Laura Smeyers droomt van een leven als model…

Vraag aan elke jonge ravissante meid wat hun kinderdroom is of was, en je ...

Hosting door Fraai