De geweldige houten fietsen van Grainworks

Wat we met hout hebben bij Whatmatters? Geen idee, maar ze maken er wel mooie dingen mee. Voorlopig laten we het knuffelen van een boom nog even zo,maar een fiets uit hout, daar zeggen we alvast geen nee tegen.

GrainWorks_AnalogOneOne_non_drive

Met de strakke lijnen en het fraaie design van de fietsen van Grainworks kan je in elk geval stijlvol door de stad cruisen. Een goed slot lijkt ons wel aangewezen, al zouden wij dit pareltje geen seconde uit het oog verliezen.

Made in California

Deze Analogone.One wordt met de handjes gemaakt in Californië en is verkrijgbaar in een uitvoering met kersen-, walnoten en Baltisch groen hout. Bij Grainworks verlaat wel wat meer de werkplaats dan enkel fietsen, maar als wij moesten kiezen weten we het wel.

grainworks-5-manify-1100x734

Het hele verhaal van de founder Mike Pecsok kan je online lezen, maar wij kijken vooral naar het resultaat. Wel heel fraaie bikes waar je best op gezien wil worden. Elke fiets is uniek, netjes afgewerkt met kwalitatief materiaal en op maat gemaakt. Uiteraard ga je hier gezien het gewicht van hout geen snelheidsrecords mee breken, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

_SKH9423

Reken op ongeveer 5.000 dollar voor al dit technisch vernuft en tel daar gerust nog wat verzendingskosten bij!g

Bron: Manify

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Lease eens een koptelefoon!

Wist je dat er per jaar heel wat koptelefoons worden weggegooid? Maar daar is ...

Met 4 vrienden dobberen op het water: Hammocraft!

Water en rustig relaxen, dat zijn nu toevallig 2 begrippen die voor de Whatmatters ...

Puppy 1: de zelfrijdende reiskoffer van Segway

Wie kent ze niet, de Segways? Het hoogtechnologisch snufje dat je kan huren op ...

Hosting door Fraai