Proef de Latino sfeer in Palenque

Nee, Latijns bloed hebben we geen van beide door onze aderen stromen. Een zuiders temperament hebben we niet en aangezien we de bewegelijkheid hebben van een hernia-patiënt ook niet de moves van een gemiddelde Zuid-Amerikaan. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we de keuken en de lokale lekkernijen niet weten de smaken. En laat nu net daar Palenque Gent een antwoord op bieden.

17807582_1968575320032884_1177256640341434824_o

Palanque Gent is een mercadito, een conceptstore waar je heel wat Latijnse spirits kan vinden (rum, pisco, mezcal, tequila,..), maar ook artisanaal gemaakte spulletjes zoals sjaals, hangmatten en lederwerk op de kop kan tikken. We moeten er waarschijnlijk geen tekening bij maken dat de eerste categorie onze voorkeur wegdraagt?

17192318_1953454584878291_3009982606470568995_o

Omdat ze ons daar in Gent blijkbaar volledig begrijpen hebben ze vanaf 5 mei dan ook een volledige bar voorzien waar je al deze lekkernijen ter plaatse kan degusteren en nuttigen. Daar zeggen we geen nee tegen natuurlijk. Bieren, wijn en cocktails, je proeft het er allemaal en je moet er nog geeneens de halve wereldbol voor afreizen.

palenque4

Passeer je op 5,6 of 7 mei dan word je verwend met een gratis glaasje mezcal, tequila of rum, dat kan je toch niet afslaan? En de kans dat je in Gent – gezien de autovrije binnenstad – over je blaas wordt gereden is bijzonder klein geworden, dus waarom zou je het niet doen?

Meer info vind je op de site of Facebook!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Driewerf Hoera: Bier drinken is goed voor je zaad!

Vandaar de slogan…’Bier drink je met je verstand’… En laat het verstand bij een ...

9 x wijn met Whatmatters

Niet voor niets noemt onze eigen column Wine, Dine & 69. Bij Whatmatters lusten ...

Klaar voor Cava? Freixenet ICE!

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we in het verleden niet echt warm ...

Hosting door Fraai