Ode aan held Francesco Totti! Nike de Tiempo X Roma

Francesco Totti…het zou de ideale derde man bij Whatmatters zijn. Voetballer, uitstraling, trouw en een gezonde dosis arrogantie. Een levende legende ook, want de geboren Romein voetbalt nog steeds bij zijn jeugdliefde en eerste en enigste club die hij ooit heeft gehad, AS Roma. Dit jaar speelt deze held zijn 25e(!!!) seizoen voor AS Roma en gisteren verloor Il Capitano Eterno  misschien wel zijn allerlaatste derby met 1-3 van het Lazio Roma van Jordan Lukaku maar verloren of niet, het blijft een echte winnaar…een winnaar die welkom is op onze redactie als hij net als ons, de schoenen aan de haak heeft gehangen!

Over schoenen gesproken…Francesco houdt nog steeds vol aan de Nike Tiempo mét tong! Voor zijn jubileumjaar is er zowaar een gouden gelimiteerde (2500 stuks) versie van zijn ‘Tiempo’ op de markt gebracht.
Totti: “Het goud is een referentie naar mijn stad Rome en natuurlijk de successen die ik heb mogen meemaken in het shirt van AS. De relatie tussen de tong en mij gaan heel ver terug. Het is een soort van reismaatje van me geworden. Wat anderen ook doen maakt mij niet zoveel uit. Ik ben er blij mee!”

En waarom vinden wij deze heerlijke rekel een held?

1 Hij slaagde er zelfs in mijn lief tijdens een romantische citytrip naar Rome naar het stadion te lokken…iedereen blij!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62b0
2 Hij is een geboren casanova
Ook in zijn jonge jaren was Totti al de coolste en dat bewijst deze quote wel: ‘Toen ik twaalf was bedreef ik voor het eerste de liefde. Met een Romeins meisje en zij was 17.’

3 Trouw
Want als de kleine Totti bij rivaal Lazio een kans zou krijgen: ‘Als mijn zoon me zou vertellen dat hij voor Lazio was, hoeft hij niet meer thuis te komen.’

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62b2

4 Hij speelt langer in de Serie A dan Paolo Maldini
Straffer nog, Francesco Totti is zowaar al drie jaar lang de laatste, nog spelende voetballer die in het spel FIFA ’96 zat. Op dat ogenblik was Messi nog geen meter lang…(wat niets wil zeggen eigenlijk). Maar misschien wel ter illustratie, op de front van FIFA ’96 stond Frank De Boer. Frank wie?

5 Als enige man komt hij weg met een Speedo

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62b1


6. Hij tovert uit zijn sloffen

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62af

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Niet meer dan publiciteitsstunt: Usain Bolt gaat NIET voetballen!

Het is te zeggen…toch niet op professioneel niveau. De carrièreswitch van de snelste man ...

Dansen dansen dansen: Justine van 2Empress lanceert eigen vrouwvriendelijk WK-Lied

‘Belgium, are you ready’ Dit is de titel van allernieuwste track van Justine Szpringer ...

Hosting door Fraai