Zo ziet een werkdag eruit bij Porsche

Porsche_Museum_PR

Ze zeggen wel eens dat een man met een Porsche met zijn wagen de ontbrekende centimeters in zijn broek wil compenseren. Daar wij nog niet zolang geleden gehoord hebben dat vooral de eerste paar centimeters belangrijk zijn, zouden wij gerust een paar centimeters willen afgeven voor een Duits raspaardje in onze garage. Soit, to the point…wij hebben niet de technische basis om het te maken als automonteur of ontwerper maar het moet voor velen een jongensdroom zijn om als autoliefhebber te mogen werken voor een prestigieus merk als Porsche.

Porsche_51

En om onze autoliefhebbers nog wat extra op te geilen (hop, alweer een paar centimeter erbij) nemen de jongens achter het YouTube-kanaal van Porsche ons mee door de fabriek in Stuttgart en bieden ze ons een unieke kijk achter de schermen. Van de portier naar de meest geheime designstudio’s, naar de racetrack tot aan de assemblagelijn…alles wordt netjes in beeld gebracht.

Daar het merk de laatste jaren behoorlijk goed boert, heeft het elk van zijn werknemers (+15 000) zelfs een mooie bonus van 8.211 Eurokes cadeau gedaan afgelopen jaar. Wiens sollicitatiebrief is nu al weg?

 Clipboard01-600x406

tcoc

You May Also Like

Veilig en met stijl de Vespa op!

We hebben al eens eerder over motorhelmen geschreven, maar van de week zijn we ...

De waanzinnige ZAGATO Shooting Break van Aston Martin

Het is zover! Het legendarische automerk Aston Martin – de trouwe metgezel van James ...

BAM! Elon Musk is het filerijden beu en lost het zo op!

‘BAM’! We konden niet beter beginnen. De rekels achter ‘BAM’ hebben jaren nodig om ...