Weekendtip: "Antwerpen Proeft" mét en van Marisa Papen

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6283 2
Culinaire evenementen, wij zijn fan! Eén van onze favoriete evenementen en met stip genoteerd in onze agenda is ‘Antwerpen Proeft’. Niet alleen omdat het kruin van de sterrenchefs neerstrijken in onze geboortestad, ook gewoon omdat wij van al dat proeven en drinken niet eens ver hoeven te rijden, of beter laten rijden, om terug thuis te geraken.

Groot was onze verbazing dat ‘Antwerpen Proeft’ dit jaar ook een extraatje heeft voor de vele mannen die zullen aanwezig zijn op dit culinair festival. Zo zullen ze komend weekend getrakteerd worden op een even bijzondere als ‘pikante’ culinaire demonstratie. Sterrenkok en collega-chef bij The Jane, Nick Bril, zal tijdens Antwerpen Proeft zijn gerechten niet presenteren op een bord maar op het naakte lichaam van internationaal, wereldberoemd en onnodig van Instagram  verwijderd topmodel, de ravissante en knappe Marisa Papen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6288

Nothing Beats Nature

Marisa Papen en Nick Bril, chefkok van restaurant The Jane, zetten zich al jaren in voor de strijd tegen plastic afval, dat op het land en in onze oceanen een steeds groter probleem wordt. Marisa poseerde dit jaar belangeloos voor de kalender ‘plastic sushi’, die met name aandacht vraagt voor het plastic afval in de zee. Marisa: “Met deze actie die we ‘Nothing Beats Nature’ noemen, wil ik samen met Nick en Natural Tableware laten zien dat er ook op culinair gebied altijd alternatieven zijn voor wegwerpplastic.”

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6284

De artistieke actie wordt mede mogelijk gemaakt door Natural Tableware, een fabrikant van duurzame disposables en tevens leverancier op Antwerpen Proeft. De topchef, Nick Bril is ambassadeur van het merk, dat aansluit bij zijn missie om de hele culinaire branche te verduurzamen. Marisa en hij zullen zich op zaterdag 29 april om 19.30 presenteren op het AEG proefpodium.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6286

Vrijdag 28 april tot en met 1 mei

Sterrenchefs, gesmaakte restaurants, bekende koppen als Kristof en Stefan Boxy, Sepideh Sedaghatnia, Jeroen Meus,…en de betere foodtrucks…van vrijdag 28 april tot en met 1 mei  is  de Waagnatie op het Eilandje ‘The Place To Be’. Met zowel indoor als outdoor stands, bars en terrassen kunnen ze ook alle weersomstandigheden aan. En moest het toch een beetje koud zijn, Marisa warmt ons wel op!

Kaarten voor ‘Antwerpen Proeft’ kan je HIER bestellen. Wij zien jullie daar!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6287

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6289

Marisa-papen-eten

Credits:
– Marisa Papen website
– Antwerpen Proeft

You May Also Like

Hoe zou het zijn met … Daniela Degraux

Waar je Daniela Degraux van moet kennen? De Biker Boys bijvoorbeeld? Als Claudia maakte ...

Ontrouwe Temptation daagt uit in doorzichtig slipje

‘Them-Thee-Sjhen’…hoor je net als ons ook dit woord hijgend over de tong gaan? Dan ...

Jarige Svenja Eggerickx wil het kroontje van Miss European!

Onze mailbox zit vol en het overzicht behouden begint redelijk moeilijk te worden. Het ...

Hosting door Fraai