Vliegen over het water met de Kitty Hawk Flyer

Nu zijn drones sowieso leuk speelgoed, maar de Kitty Hawk Flyer gaat een stapje verder. Daar kan je namelijk zelf op! De Kitty Hawk Flyer mag dan geen vliegende wagen zijn, het komt wel aardig in de buurt. Het volledig elektrisch aangedreven toestel komt binnenkort op de markt en na het bekijken van het filmpje is onze interesse alvast gewekt.
kitty-hawk-flyer

Een vliegende jetski

Het lichte toestel draagt met gemak een volwassen man en is specifiek ontworpen om boven water te vliegen, opstijgen en landen doe je met een drijven landingsstel.
Van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten mag het speeltje alvast de lucht in, dus niets houdt een commerciële doorbraak tegen. Een opleiding is niet nodig, dus wij houden ons hart vast.
Het brein achter dit toestel is overigens Larry Page, één van de oprichters van Google.
Eind 2017 moet deze vliegende jetski op de markt komen en je kan je nu al registreren als lid zodat je op de hoogte wordt gehouden.
De kostprijs van het speeltje wordt pas later op het jaar bij de effectieve launch bekendgemaakt, maar als lid krijg je alvast 2.000 dollar korting. Geen goedkoop toestel dus!

Facebook – YouTube

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Antwerp Avenue, een straat voorsprong

Bij Whatmatters zijn we koele minnaars van allerhande hoesjes voor onze smartphones. Als we ...

Als lengte en snelheid telt: Continental 110

In navolging van de jongens van BALR die sinds kort hun eigen bootje hebben, ...

Spinbox: de DIY-draaitafel met vinyl!

Onze droomjob? In onze ogen dj! Aanbeden worden door een horde mensen, die volledig ...