Veilig naaktfoto's sturen? TrickPicks!

Luister voor één keer naar ons vaderlijk advies: Kijk uit met naaktfoto’s! Het zou de eerste piemelfoto niet zijn die ergens verkeerd beland en voor de nodige narigheid zorgt…
Voor je het weet zit het hele internet met je jongeheer te lachen en wat dan? Soit, blijkbaar is er nood om onbezorgd naaktfoto’s te kunnen sturen en er zijn dan ook ondernemers die in het gat in de markt springen. Welkom TrickPicks!
macgpic-1492547306-43539535697176-jpt
PornHub, een gigant als het op pornografisch materiaal op het net op aankomt besloot dit probleem aan te pakken. Het lanceerde recent een app die je in staat stelt naakt op het web te laten zien zonder dat jaloerse of preutse geesten commentaar kunnen geven en zonder dat het materiaal in de verkeerde handen kan vallen.

Het concept?

trickpics-2
Neem een naaktfoto en voeg vervolgens animaties toe aan lichaamsdelen die niet op de sociale media getoond mogen worden. Zo hoef je niet meer te vrezen voor het alziende ook van Mark Zuckerberg!

De foto’s die je stuurt zijn bovendien ware kunstwerkjes en vaak een heel stuk appetijtelijker dan je echte fluit. Tenzij je natuurlijk Alex noemt en je mee hebt gedaan aan Temptation Island. TrickPicks is nu verkrijgbaar bij Google Play en in de Appstore. Ga gerust aan het knutselen! PS. Als vrouwen zich geroepen voelen…

You May Also Like

New York Incredibles l Amsterdamse uurwerken

New York Incredibles, met zo een naam verwacht je dat deze puike klokjes natuurlijk ...

Deze echte mannen-barbecue mag niet ontbreken in jouw crib!

Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt? “Jens, heb je ...

Bruut geweld! Dit is de duurste Harley ever!

Het hoeft niet altijd op vier wielen te zijn!  Terwijl wij eigenlijk wel dromen ...

Hosting door Fraai