Veilig en met stijl de Vespa op!

We hebben al eens eerder over motorhelmen geschreven, maar van de week zijn we weer op pareltjes gestoten en nu de zon schijnt vinden we het terug kunnen. Haal die Vespa van stal en cruisen maar, maar dan wel met een stijlvolle helm van Andrea Cardone.
61pGHHW+TcL._SL1500_

Italiaanse flair

Deze fijne lederen helmen zijn niet alleen stijlvol, ze komen uit Italië en ze matchen dus perfect bij dat andere Italiaanse pareltje. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf uit Napels actief in de lederwaren en hoewel hun core business lederen tassen zijn, kunnen we deze helmen zeker en vast pruimen.
Sinds 2004 hebben ze hun productengamma verjongd en daar horen deze helmen bij. Ze voldoen uiteraard aan alle kwaliteitseisen die nodig zijn bij een veilige helm, maar daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend mooi.
Onze favorieten zjin alvast de cp024 met een leuke band in de kleuren van de Italiaanse vlag en de fijne vintage cp080.


De collectie kan je bekijken op de site en zie je een reisje naar Italië zitten, dan vind je daar 2 shops. Anders kan je ze momenteel ook bestellen via Decovry. Een 219,95 euro, een fikse reductie op de normale prijs. Niet twijfelen!
Facebook

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters op de lancering van de Philips OneBlade!

We werden muug gestalkt door Charlotte van PR Agency o’Sérieux, en we bekennen, we ...

Nike pakt uit met ultieme schoen voor fitnessboys

Ben jij een patser in de fitness? Maar sta je daar op je sneakers ...

Hosting door Fraai