Trainen als een pro: Gymeyes!

Ben jij er zo eentje die het maximale uit elke gymbeurt wil halen? Zo een kerel die effectief continu met ijzers aan de slag gaat en niet gaat voor een praatje of voor water met komkommer? Dan is het nieuwste speeltje van Gymeyes ongetwijfeld jouw natte droom!

Fim je work-out

Een personal trainer corrigeert je houding, pept je op en houd je in de gaten, maar natuurlijk kan of wil niet iedereen zich dat permitteren. Een Nederlandse startup brengt met Gymeyes echter een ideale vervanger op de markt. Gymeyes is een eenvoudige manier om je workout te filmpen en te analyseren door middel van actie camera’s. De juiste houding is immers ontzettend belangrijk voor je gezondheid en om resultaat te boeken. Voor je het weet ben je een pro, je traint alvast als eentje!
Uiteraard moet je gym wel actiecamera’s hebben hangen, maar Gymeyes plaatst deze gratis! Misschien moet jij hen maar eens gaan overtuigen van het nut, nadat je dit gelezen hebt.
14859714_350824251920132_9191730474527621996_o
In elk geval je meldt je aan op het wifi-netwerk, opent de app en start je opname die maximaal 60 seconden blijft lopen. Vervolgens kan je je oefening herbekijken, analyseren en je houding aanpassen. Met één druk op de knop vraag je een professional – eventueel uit je sportschool – om te kijken naar je video’s en advies te geven.
De app is trouwens volledig gratis, enkel de gym betaalt een kleine bijdrage.
13667813_310171599318731_6745162796730238_o
Momenteel proberen de rekels achter Gymeyes eerst Nederland te veroveren – al meer dan 30 gyms hebben camera’s hangen -, maar neem alvast een kijkje op hun site, via Facebook en/of Instagram. Wij houden het voorlopig nog even bij kijken, maar wie weet trekken we binnenkort ook wel weer naar de gym.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Friends with benefits? Zo maak je er een succes van!

Friends with benefits het klinkt aanlokkelijk. Wel de lusten maar niet de nadelen die ...

Abercrombie & Fitch First Instinct

Bij Abercrombie & Fitch denken we niet onmiddellijk aan parfum…(Toch heeft Jens de ‘Fierce’ ...

10 tips die van jou een miljonair maken

Aardig wat Roebels verdienen is niet iedereen gegeven. Maar als je ziet wat voor ...