Streetwear voor de liefhebbers van het spelletje!

Terwijl Jens af en toe nog een loffelijke poging doet het edele balspel te beoefenen, heb ik de schoenen al enkele jaren aan de haak gehangen: ik weet wel wanneer ik moet stoppen. Uit nostalgie wil ik nog wel eens slapen in een oud truitje (leugenaar, nvdr.) maar het kan ook anders. Het modelabel Off the pitch brengt immers een kledinglijn op de markt voor heren die werkelijk gek zijn van het spelletje, maar het het rondlopen in een voetbalshirt op een doordeweekse dag ronduit belachelijk vinden.

Voor voetbalfans

Nu is de link met voetbal wat ons betreft niet altijd heel helder in de collectiestukken, maar dat vinden we niet echt een nadeel. Sweaters, t-shirts, sneakers en hemden, Off The Pitch biedt het allemaal. Het merk is altijd – al dan niet afgekort – prominent aanwezig op de stukken. Fijn streetwear materiaal waar zeker de jongere Whatmatters lezer zijn gading in kan vinden. De ouderen? De mijmeren maar gezellig met ons mee over vervlogen dagen en Rik Coppens/Vic Mees.
De volledige collectie vind je online en uiteraard is er ook een Facebook– en Instagrampagina.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze zomer cruise je met BENCH

Nu schreven we wel eens eerder over het label Bench, in het bijzonder over ...

Aan het woord: Anastasia, de vrouw achter het kledingmerk 'HALF de GANS'

Toen we op onze Facebookpagina de vraag kregen om het nieuwe kledingmerk ‘HALF de ...

Trend: Jogger pants

Sportief is het nieuwe normaal. Wil je eens wat anders dan een jeans of ...