Son of a … TAILOR!

Son of a …. Nee, het is niet wat je denkt, we gaan het hier over Son of a tailor hebben. Omdat een effen wit t-shirt niet in je kleerkast mag ontbreken, maar het net een tikkeltje meer kan zijn zetten we dit label even in de kijker.
11205612_467759070055422_3911825935538739570_n

Het perfect passende t-shirt

Witte t-shirts zijn er in overvloed, maar goede? Daar wil Jess Fleischer met zijn Son of a tailor shirts alvast verandering in brengen. Hij bedacht een technische manier om t-shirts op maat te kunnen maken. Hij gebruikt daarvoor het beste katoen en lanceerde zijn idee op Kickstarter. Nu 3 jaar later fabriceert hij de perfecte t-shirts voor de veeleisende man.

Bij Son of a tailor slagen ze er in je maten op te nemen zonder dat je de deur uit moet. Hoe dat kan? Je voert je lengte, je schoenmaat, je leeftijd en je gewicht in en vervolgens doet de software van het bedrijf de rest. Binnen de 5 minuten heb je je t-shirt besteld als je wil, maar je kan het ook personaliseren met met initialen en andere leukigheden.
Uiteraard kan je de t-shirts nog in heel wat meer kleuren krijgen dan enkel wit, dus je kan een goede basis leggen. De t-shirts worden overigens in Europa geproduceerd van extra long staple cotton. Zachter en minder kans op vervormen dus.

Bestellen doe je de t-shirts online. Bestel je er eentje dan tel je 56 roebeltjes neer. Bestel je er meer dan duikt de prijs naar beneden.
Facebook – Instagram

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Rolex scoort met 'Pepsi' op Baselworld

Fans van luxehorloges opgelet! Het is BaselWorld en daar komen alle topmerken als Patek Philippe, ...

Zo draag je een WIT HEMD

Er gaat weinig boven een scherp gesneden wit hemd. Een wit hemd is een ...

5 pittig geprijsde sneakers!

Sneakers vallen meestal wel mee van prijs. Tenzij je echt een sneakerhead bent en ...