Scrotox? Botox voor de ballen!

Niet dat we zelf ooit over botox zouden nadenken, maar we hebben er an sich ook niets op tegen, zolang het niet overdreven is. Maar toen we lazen over botox voor de ballen, moesten we dat toch even nader onderzoeken.
maxresdefault
Het zogenaamde Scrotox is blijkbaar een trend en wel om de volgende redenen: je ballen zouden er minder van gaan zweten

  • het haalt de rimpels uit de balzak
  • je ballen lijken er groter door
  • je seksleven zou er een fikse boost mee krijgen, want het maakt heel het zaakje veel gevoeliger

De voordelen lijken dus alvast mooi en aangezien er minder en minder schaamte is over plastische chirurgie zou het effectief wel eens een trend kunnen worden. De balzak wordt eerst verdoofd waarna de botox wordt geïnjecteerd in de huid van de balzak. Een aantal prikjes zullen volgen waarna je om en bij de 1.000 dollar kwijt bent. Je balzak is vervolgens een 4-tal maanden in optimale vorm en ziet eruit als een jonge zak van 20.
shutterstock_363901091
Het gaat om een pijnloze ingreep die je ballen dus een instant opkikkertje geven. Interesse? Haast je naar de dichtstbijzijnde plastisch chirurg, vraag je vriendin om de nummer van haar chirurg of bel ‘good old‘ Jef Hoeyberghs! Wij gaan voorlopig rustig verder zonder, wij geloven niet in oude wijn in nieuwe zakken.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Op zoek naar het genot van de Cul-de-Sac! (nsfw)

Vogelen we doen het allemaal wel eens of dat hopen we toch als je ...

Ontbijten met Rens: Açaí Bowl

Omdat ook mannen tegenwoordig best wel op hun voeding letten, brengen we ook vandaag ...

Hou je relatie spannend!

Het spannend houden in je relatie is niet evident. Die dekselse sleur weet je ...