Ravissante Kimberley Ijsbrandij verdient een plaatsje in de FHM500

18175480_10212743551933800_1960412617_o
We hebben wel een zwak voor knappe Nederlandse dames. Ook voor ons is het dan elk jaar opnieuw uitkijken naar die knappe deernes die opgenomen worden in de FHM500, oftewel de knapste 500 dames uit Nederland. En noem ons gerust gelukzakken…van de 500 die vorig jaar verschenen zijn, hebben we er maar liefst een stuk of 50 teruggevonden in onze vriendinnenlijst op Facebook, sommige haalden zelfs top 50 en enkele zelfs top 10. Sharon Pieksma, Stephanie Tency, Joyce Noor, Robin Hamersteen, Margot Hanekamp, Estrella Pau, Genevieve Fox, om er maar een paar te noemen. Worden zij dit jaar opnieuw verkozen? Ongetwijfeld! krijgen zij gezelschap van volgende ravissante dame, Kimberley Ijsbrandij? Het zou niet misstaan, dus laat ons hopen en laten wij alvast exclusief hét eerste interview hebben van een toffe neo-FMH500-griet!!

18209561_10212743551853798_2007740546_o

Voor we onze stem uitbrengen willen we eerst even weten wie die knappe Kimberley wel is…
Mijn naam is Kimberley Ijsbrandij en ik ben 23 jaar. Geboren en getogen in Almere, maar nu woonachtig in Amsterdam. In  het dagelijks leven studeer ik Communicatie aan de Hogeschool Inholland en daarnaast ben ik zowel miss als model. Sinds dit jaar zit ik ook in de organisatie van Miss Beauty of Flevoland. Hiervoor organiseer ik activiteiten, trainingen, fotoshoots en daarnaast begeleid ik de meiden in hun traject naar de finale.

En dit op 23 jaar? Sterk werk! Is dit allemaal vlot combineerbaar?
Ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie Communicatie aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Ik vind het belangrijk om naast mijn leuke werk een goede basis te hebben waar ik altijd op terug kan vallen. Daarnaast vind ik communicatie- en de reclamewereld ook erg leuk dus dit studeer ik met veel plezier. Naast mijn studie ben ik sinds 2015 miss en model. Dit begon natuurlijk als een hobby en vooral een portfolio opbouwen, maar inmiddels is dit een dagelijkse bezigheid geworden. Zodra ik vrije tijd heb, probeer ik meteen leuke activiteiten te bedenken voor onze nieuwe missen of ben ik bezig om dit tot in detail uit te werken.

Waarom ben je uiteindelijk begonnen met missverkiezingen en als model?
Om eerlijk te zijn had ik mijzelf vroeger niet kunnen voorstellen dat ik ooit een miss of  model zou zijn. Dat leek mij natuurlijk wel leuk, maar ik had simpel weg geen zin in alles wat daarbij komt kijken. Ik kon destijds nog niet verder kijken dan dat je ontzettend lang moet zijn, en maatje 32. Gelukkig blijkt dit allemaal heel erg mee te vallen. In 2015 werd ik namelijk gescout om mee te doen aan de Miss Beauty of Flevoland verkiezing, en na veel overwegen heb ik maar besloten om mee te doen. Tot mijn grote verbazing was ik door de casting heen gekomen, waar ik na een lang traject van veel trainingen en activiteiten zelfs de titel Miss Beauty of Flevoland 2015 had gewonnen! Hierdoor kreeg ik een enorme boost in mijn zelfvertrouwen, en daardoor ook in mijn modellenwerk en als Miss. Als gevolg hiervan ben ik 3 keer internationaal geweest om Nederland te vertegenwoordigen bij grote internationale missverkiezingen. Ik ben namens de BeNeLux naar Princess of the World geweest waar ik een mooie 2e plaats heb bemachtigd, een top 10 plaats bij Miss Tourism Queen International in China, en een top 10 plaats bij Miss Tourism International in Maleisië. Het klinkt misschien cliché, maar dit had ik oprecht nooit verwacht. Ik ben nog steeds elke dag blij dat ik dit heb mogen doen, en daarom ben ik ook met heel veel plezier gaan werken voor de organisatie waar ik ooit ben begonnen. Ik hoop nieuwe meisjes ook deze fantastische kans te kunnen geven.

18216408_10212743552053803_338848638_o

Misstripjes naar China, Maleisië,…klinkt aanlokkend voor andere meisjes. Maar we houden het nu even heel dicht bij huis…de FHM500, oftewel dé lijst van de 500 mooiste vrouwen in Nederland. Waarom doe je hier aan mee?
Wees nou eens eerlijk, welke Nederlandse vrouw wilt er nou niet vermeld worden in de FHM500 magazine?  Sommige vrouwen worden genomineerd voor dit blad, en als je niet genomineerd bent heb je de kans om door middel van likes op je Instagram foto toch genomineerd te worden. Het zou toch super vet zijn om genoemd te worden  tussen de 500 mooiste vrouwen van Nederland? Dat vind ik wel in ieder geval en daarom probeer ik zo veel mogelijk likes te krijgen op mijn foto, in de hoop ook een plekje te kunnen bemachtigen tussen de 500 mooiste vrouwen van Nederland.

Je bent zoals we al konden horen iemand die anderen ook het geluk gunt. Zijn er zo nog persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen? Of verkoop jezelf eens…waarom moeten onze lezers op jou stemmen?
Oei, dat is zo moeilijk om dat over jezelf te zeggen.. Ik ben heel eerlijk, misschien iets te. Ik heb mijn hart op mijn tong liggen maar ik houd daarbij wel rekening met het gevoel van een ander. Je schiet er namelijk niks mee op als je niet hoort waar het op staat. Althans, zo denk ik erover. Tegelijkertijd ben ik een gesloten boek over mijzelf in het algemeen. Ik praat pas over mijzelf als ik je goed ken en je vertrouw. Ik kan wel met een gerust hart zeggen dat ik een harde werker ben. Als ik ergens aan begin, dan ga ik daar helemaal voor. Daarom heb ik ook zoveel plezier om in de organisatie te zitten van Miss Beauty of Flevoland. Natuurlijk is het hard werken, maar het belangrijkste vind ik dat alle meiden plezier hebben tijdens het traject naar de finale, en dat ze er ook iets van leren en zichzelf ontwikkelen op persoonlijk niveau. Ook geniet ik van lekker eten, of dat nou gezond is of niet.

18209839_10212743552253808_509456745_o

Je plaatst wel wat foto’s op social media…heb je er ook een favoriete quote bij?
“Leef elke dag alsof het de laatste is.” Deze is voor mij heel simpel. Heb plezier in wat je doet, ook al heb je op dat moment geen zin om iets te doen. We doen alles met een reden, dus waarom zouden we dat niet zo leuk mogelijk maken?

Nu we het over social media hebben, waarom moeten we je hierop volgen?
Ik ben ook maar begonnen als een simpel meisje dat eens meedeed aan een missverkiezing, maar juist door social media is dat een succes geworden. Het is ontzettend leuk om te zien hoe (on)bekende mensen jou ineens gaan volgen en supporten, maar dat gaat natuurlijk veel verder dan slechts een paar likes en leuke reacties op een status of foto. Ik besef mij heel goed dat ik door de hulp van anderen zo ver heb kunnen komen. Daarom help ik ook graag anderen om zichzelf of opstartende bedrijven wat meer naamsbekendheid te krijgen. Als ik een pagina met relatief weinig likes leuk vind, dan deel ik dat graag met mijn contacten. Niet omdat dat aan mij gevraagd wordt of omdat ik daar wat voor terug krijg, maar puur omdat ik de hulp van anderen ook goed kan gebruiken. Voor wat hoort wat. Iedereen die mij helpt, doe ik graag wat voor terug.

18195834_10212743551693794_1221379905_o

Ok, onze Facebook en Instagram gaan bij deze boosten! Dankjewel! 🙂 Iets persoonlijker nu en ongetwijfeld de vraag die op menig mans lippen ligt…wat moet een man doen om jou te mogen verleiden?
Een man moet voor mij humor hebben en oprecht zijn. Daarnaast hou ik wel van iets mysterieus. Geen duister verleden natuurlijk, maar een man hoeft voor mij niet te koop lopen met zijn leven. Doe mij maar een lieve man, met een goede dosis humor, en die zichzelf altijd wilt blijven ontwikkelen en verbeteren. Maar ik vind het ook belangrijk dat hij iemand is die mij pusht om tot het uiterste te gaan en mij support om mijzelf te blijven ontwikkelen.

En als je de ultieme tip wilt delen?
Blijf lekker jezelf! Als je jezelf voordoet als een ander om een vrouw voor je te winnen, wordt je op een gegeven moment moe van het toneelstukje dat je steeds weer opnieuw speelt. Schiet je niks mee op.

18175807_10212743552093804_953227361_o

Wij zijn ook gewoon slechte acteurs…niet voor niets hebben ze voor een scène van 15 seconden in ‘De Premier’ waarin wij meespelen twee dagen moeten filmen. Soit, eens een date…waarheen? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Oh ik ben gek op lekker eten! Op het Leidseplein in Amsterdam zit een restaurantje: New York Steakhouse, dit is mijn all time favorite. Frank Sinatra muziek, lekker biefstukje erbij en een glaasje wijn. Zeker in de winter, dan kijk je uit op de schaatsbaan op het pleintje. Verder eet ik graag een hapje bij ’t Loetje, de Beren restaurants, of sushi ook al houd ik niet van vis. Voor een drankje ga ik lekker naar Anno in Almere, verkopen ze heerlijke cocktails.

Volgende keer we nog eens stranden in Amsterdam, gaan we voor een steak en glaasje wijn! Nog een laatste vraagje…wat zijn jouw ambities?
Op de korte termijn hoop ik simpelweg genoeg likes binnen te halen om een plekje in de FHM500 te bemachtigen. Daarnaast hoop ik nog vele jaren te mogen helpen organiseren bij Miss Beauty of Flevoland, of misschien zelf nog eens een keer internationaal te mogen gaan als miss. Natuurlijk ga ik mijn studie afronden, en daarna hoop ik de missverkiezing wereld te kunnen combineren met communicatie.

18175389_10212743552133805_83371144_o
Mooi! Alvast heel veel succes en wij gaan alvast nu onze stem uitbrengen! Zoals het een echte vrouw hoort, wil ze ook nog snel het laatste woord…wie zijn wij om haar dit te beletten!
Kevin en Jens, hartstikke bedankt voor dit artikel! Ik vind het super leuk dat jullie mij hebben gevraagd voor een interview. Whatmatters is top, bedankt voor jullie tijd! Jullie kunnen mij volgen op Instagram en Facebook. Vergeet niet even onderstaande foto te liken zodat ik een kans maak op een plekje in de FHM500!

https://www.instagram.com/p/BTRD_xMhjHH/?taken-by=kimkommerr
18195851_10212743552213807_1801330797_o
Credits: Rob Mussert Robbanna Photography.

tcoc

You May Also Like

Temptation Island Gossip: Laetitia krijgt Mezdi dan toch in bed! (Video)

Kennen jullie Bedroom Secrets al? Trouwe volgers weten dat wij ondertussen al wel wat ...

Jeanine Gouwens, zelfstandig en ondernemend!

Verstand komt met de jaren zeggen ze wel eens. Bij de Whatmatters redactie was ...

Karolína Urbanová, wereldster in adult industry strijkt neer in België

Wie kent er Karolína Urbanová? Zij die thuis een lief hebben lopen, gebaren zich van ...