Op de koffie bij Den Doktoor

We landen vandaag in Meerhout, of Merret onder de locals. Grenzend aan Tom Boonen-land Mol, Balen en Geel is dit plaatsje vooral bekend omwille van het Groezrock-festival. In de afgelopen jaren is dit festival gegroeid van een klein feest voor 400 bezoekers, tot een 2-daags internationaal punk, hardcore en ska festival met ruim 32.000 bezoekers uit heel Europa. Als vroegste rockfestival opent Groezrock zowaar het Belgische rockfestivalseizoen.

Vandaag zijn we hier echter niet om de Bom van Balen voorbij te zien fietsen, zijn fiets hangt sinds gisteren zelfs aan de haak, of onze beste festivalbotten aan te trekken. Neen, aangezien wij notoir koffiedrinkers zijn en we in het oog springende barista’s met onze ogen dicht vinden, komen wij vandaag naar Meerhout om een bezoekje te brengen aan een nieuwe koffiebar, Den Doktoor.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61ef

Het interieur ademt, zoals de naam al doet vermoeden, een retro dokterscabinet uit. Tussen de spuiten, scharen, tangen, apotheekpotjes door gaan voor een shotje cafeïne, een unieke ervaring. Een overdosis cafeïne hoef je niet te vrezen…er is altijd wel een ‘doktoor’ in de zaal, niet?
Meer weten over deze nieuwe zaak? Volg ze dan zeker op Facebook!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61f0
 
 
 

tcoc

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend!  Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte ...

Waarom Rome nog steeds dé citytrip is!

Rome of officieel Roma,…het is ondertussen twee jaar geleden dat we er nog eens ...

Whatmatters Hotspot: Bleuness…de nieuwe lobbybar van Sergio Herman in Cadzand-Bad

Een lobbybar in het teken van Japans georiënteerde cocktails en barfood… De sterrenchef die ...