Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is voor ‘the happy few’? Ervoor zorgen dat diegene die het product niet kunnen betalen, wel je product mee promoten. Merchandising dus. En laten de marketing jongens bij Lamborghini hier netjes over nagedacht hebben.
Lamborghini brengt dus meer dan alleen auto’s (initieel waren het zelfs tractors nvdr) op de markt en heeft duidelijk de smaak te pakken. Naast schoenen en horloges heeft het Italiaanse sportwagenmerk nu ook speakers uitgebracht. En we kunnen niet ontkennen, het is toch wel één van de stoerste designs dat wij tot nu toe hebben gezien.

De designers van Lamborghini hebben het apparaat samen met het bedrijf IXOOST ontworpen. Letter en figuurlijk de luidste en dikste speaker die we in jaren hebben gezien. Met zijn 53 kilogram is de Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station Speaker (wat een naam) dan ook geen draagbare box die we voor de match in de voetbalcabine posteren om ons met heerlijke beats (schlagers zijn voor na de wedstrijd, nvdr) op te zwepen. Voor zij die dit hebbedingetje willen aanschaffen, het blijft ook qua prijs een zwaargewicht. Je bent 19.990 Eurokes in de portefeuille lichter maar hé, wie heeft er dan thuis een Lamborghini voor minder dan 20.000 Euro in huis gehaald? Alles heeft zijn prijs!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_622e

tcoc

You May Also Like

3 hotels voor de bescheiden meerwaardezoeker

Bij Whatmatters genieten we op tijd en stond graag eens van wat luxe. Waar ...

Water met wat extra power: Black Insomnia Black Hydro

Iedereen weet dat je sloten water moet drinken voor je gezondheid. Ondertekende drinkt het ...

Vliegen we binnenkort met een elektrische Rolls?

Ja, als het van Rolls Royce afhangt… Het leven van vervoersmiddelen op fossiele brandstoffen ...