Modetrends die je het best kan skippen!

De ene trend is de andere niet. Ondergetekende redacteur zal dan ook maar met een bekentenis komen: JA, ik heb met Buffalo’s gelopen. Knoop me op! Soit, dit maar om aan te geven dat je natuurlijk niet elke trend klakkeloos moet volgen omdat het in is. Onze Engelse vrienden van Fashionbeans bekeken de trends voor dit najaar alvast kritisch en gaven aan welke trends je misschien maar beter links laat liggen. Volg vooral je eigen smaak, maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Trends om rustig te laten overwaaien

Pakken met overdreven schoudervulling

De pakken met schoudervulling zijn terug. De gespierde garnaal springt nu waarschijnlijk een gat in de lucht. Binnenkort is hij breder dan de kleerkast en nog volstrekt fashionable ook. Wij volgen onze vrienden alvast in hun kritiek. Als je bovenkant breder is dan de deur, maar je hebt alsnog benen als lucifers, dan laat je deze trend beter rustig passeren.

Broeken met een hoge taille

Issey Miyake en Balenciaga stuurden alvast hun modellen de catwalk op met tailles tot quasi onder de oksels. Deze trends moet inderdaad met de nodige omzichtigheid worden aangepakt wil je je niet volstrekt belachelijk maken. Indien geen oog voor stijl, niet aan beginnen!
Filippo-Fiora-high-waisted-pants-mens-4.jpgoriginal

Volledig in pastel

Ja, je bent ongetwijfeld een romanticus en een lieve jongen, maar daarom hoef je je nog niet helemaal in pastel te tooien. Loop je niet professioneel op de catwalk en/of woon je niet in Miami, doe dit dan niet! Dit wil niet zeggen dat je pastel helemaal moet mijden, zorg alleen voor een goede mix.

Overalls

Overalls uit één stuk zijn helemaal in. Werk je onderhoudstechnieker dan hoef je je alvast niet meer om te kleden als je een avondje gaat stappen, tel uit je winst! Chance The Rapper is misschien nog wel het bekendste uithangbord van deze trend. Dat is een rapper, jij ook?


Bron: Fashionbeans

You May Also Like

#freethenipple: tepels als protest!

Voor tepels rond, groot, klein of fijn moet je bij Whatmatters zijn. Zeker in ...

Opinie: Selena heeft de duurste poes ter wereld

En dan hebben we het niet over die poes die gereserveerd is voor een ...

Hosting door Fraai