Met zijn allen naar het park!

Nee we zijn geen groene rakkers, noch vegetariërs en als we gaan eten is het bij voorkeur op sterrenniveau al kunnen we ook van een verfijnde brasserie ontzettend genieten. Picknicken ziet iets minder in onze genen. Klam gras kan lelijke vlekken maken! Af en toe laten we ons uit romantisch oogpunt toch eens overtuigen en dan zit de kans er dik in dat we volgende keer een HipNic meeslepen.

Alles voor de perfecte picknick

hipnicshinyblack
Nee we hebben niet gedronken, we maken typefouten, maar deze keer is het toch echt wel HipNic. Deze creatie van het Nederlandse outdoor merk Smooff steekt de traditionele picknickmand in een hip jasje. Daar kan je je dus al eens mee naar het park begeven.
De HipNic bevat 4 onbreekbare borden, vier messen, vier plastic glazen en een snijplankje. Voor de champagne en andere versnaperingen moet je natuurlijk zelf zorgen. Maar die vinden zonder probleem een plaatsje in de achterkant van de tas. In het ruime koelvak kan je immers je etenswaren en drankjes kwijt.
103997_1_image
Deze handige tas met schouderband is verkrijgbaar in 5 hippe kleuren. Meer over deze tas vind je op de site van Smooff. Bestellen kan je de HipNic voor 49,99 euro bij Bol.com.
Vergeet je dekentje niet!

You May Also Like

Trouwen, business of gewoon er stijlvol voorkomen? Laat je een Nicky Vankets outfit aanmeten!

En meten mag je letterlijk nemen… Nicky Vankets is een 39-jarige bekende Vlaamse modeontwerper ...

Whatmatters zoekt vrouwelijke SINGLES!

Heren, voor jullie van de daken gaan schreeuwen dat we ons schuldig maken aan ...

Het eerste onderwaterrestaurant in Europa: 'Under'

Fancy dineren? Wij kunnen! Al zeker als het op een heel bijzonder plekje is. ...

Hosting door Fraai