Met je Aston Martin op het water? De AM37!

Wat je krijgt als de luxe jachtenbouwer Quintessence en het prestigieuze Aston Martin samenwerken. Een wel heel fijne powerboat: de AM37!

Aston Martin op het water


Dit jacht is trouwens in 2 varianten beschikbaar, want voor degene die nog wat extra power willen is er ook een S-variant beschikbaar. Die haalt meer dan 50 knopen – voor de leken meer dan 92 km/uur – wat best wel pittig is.
Hoewel het niet om een enorme jacht gaat is het toch van alle comfort voorzien. Je vindt er een tafel die omgebouwd kan worden tot bed, airco, oven, ijskast, koffiemachine en last but not least een toilet. Tot 8 mensen kunnen comfortabel een plekje vinden aan boord.
PtFvuYXvSDyV7K9a6zNe_am37-speed-1280x720
In het interieur vormen hout, leder en carbon de boventoon wat natuurlijk voor een heel strakke uitstraling zorgt. Uitgepuurd, zo zou je het nog het best kunnen omschreven, maar zonder het comfort uit het oog te verliezen. Zo is er een innovatief zonnedek, een ingenieus dak dat voor schaduw zorgt en zijn alle nieuwe technologische snufjes aan boord.
if-you-want-aston-martins-new-power-boat-youll-have-to-keep-a-secret
De AM37 is leverbaar met een 370 pk sterke dieselmotor of 2 benzinemotoren die voor 430 pk zorgen. De S-variant is goed voor 530 pk.

aston-martin-quintessence-am37-2
Wil je dezelfde luxe en uitstraling op het water dan op de weg, dan is de AM37 vast spek voor jouw bek. Ga naar de site kies je opties en een kleurtje en scheur over het water, als je het je kan permitteren natuurlijk. Het is je gegund!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zo kun je geld verdienen met gokken

Bij Whatmatters zijn we geen gokkers, wij weten het meestal gewoon. Wij besteden onze ...

Geen natte voeten meer dankzij deze sneakers van VANS

Wie vanochtend twijfelde of hij zijn fancy sneakers zou aandoen, keek naar buiten en ...

3 nieuwe hotels op de AAA's Five Diamond List

Nu gaan we graag al eens hotel, maar eerlijk de hotels die behoren tot ...

Hosting door Fraai