Jurgen Lijcops smijt zich nu ook op vermouth!

Dat Jurgen Lijcops een feilloos gevoel heeft voor trends, dat is al langer bekend. Dat hij er dan vervolgens ook nog in slaagt er nog een succes van te maken ook is in horeca middens nog veel minder evident, en toch…

Vermouth, het nieuwe it-drankje?

Nu de ginhype een beetje is gaan liggen acht Jurgen Lijcops – zaakvoerder en eigenaar van The Glorious en Bar Burbure – zijn moment gekomen om 3 nieuwe vermouths te lanceren. Het drankje dat momenteel volop wordt gepromoot als vervanger van de gin. De topsommelier brengt deze natuurlijk uit onder zijn label Forest Spirits!
17201247_1556507531056685_6025050465145219043_n
Ingrediënten uit het eigen Forest domein in Emblem worden in de vermouth vermengd en geven ze een heel eigen toets. Zo vinden onder meer bonenkruid, Sint-Janskruid, scharlei en kamille hun weg naar deze vermouth.

3 varianten

Terwijl we Forest Vermouth Blanc fris en halfzoet smaakt, is de Dry variant droger met smaken van chocolade, vanille, koffie en peer. De halfzoete ‘Rouge’ verwent de papillen ook met chocolade, vanille, peer en kaneel.
Uiteraard krijgen de 3 vermouths een prominent plaatsje op de kaart in Bar Burbure, maar ook thuis drinkt het lekker weg. Zowel puur, met ijs of in een cocktail, vermouth is van alle markten thuis.
BarBurbureL1004680-1
Zak dus zeker eens af naar Bar Burbure, maar drink je het liever thuis dan kan je alvast informatie inwinnen via de site

You May Also Like

Welcome in de Whatmatters Mansion!

We mogen dromen, nietwaar? Zelfs met twee keer het hoogste bedrag dat ooit te ...

Hosting door Fraai