Jaguar pakt uit met een Classic: Jaguar E-type Reborn

Dat Jaguar aan een revival bezig is, dat is wel duidelijk. De recent uitgebrachte modellen ogen sportief, bieden dezelfde luxe en kwaliteit als altijd en beschikken nog altijd over dat fijne Britse flegma. Bovendien zijn ze ook een stuk betaalbaarder geworden, waardoor meer mensen een pareltje kunnen aankopen en we geven het toe ook wij kunnen een Jaguar XF wel pruimen.
Jaguar_E-Type-Lightweight-_Build_13
Maar bij het uitbrengen van al de ‘nieuwe’ modellen vergeet ook Jaguar zijn klassiekers niet. Zo pakt het merk nu uit met een vernieuwde versie van de legendarische Jaguar E-type.
Momenteel zijn er exact 10 van deze zorgvuldig gerestaureerde pareltjes te koop in het Verenigd Koninkrijk, dus de kans is klein dat je er eentje kan bemachtigen. Het gaat hier om een actie van Jaguar Classic die het mogelijk wil maken om een originele E-type aan te kopen bij de constructeur.


Ook bij Land & Range Rover werd hetzelfde trucje al uitgehaald en ook daar met succes. Deze modellen kan je trouwens gaan bekijken op de Techno-Classica in het Duitse Essen.
Jaguar-E-type-Reborn-interieur
Elke E-type is zorgvuldig geselecteerd door de specialisten van Jaguar en de restauratie verloopt volledig volgens de oorspronkelijke fabrieksspecificaties. Enkel originele onderdelen worden gebruikt om de kwaliteit te kunnen garanderen. We mogen hier echt wel spreken over juweeltjes.
 
Wil je in stijl de weg op en speelt snelheid geen rol, dan is dit de ultieme wagen voor de stijlvolle gentleman die zijn klassiekers kent!

You May Also Like

Offroad met Ducati 1199 Panigale S

Als je op zoek bent naar een offroad racemonster dank je niet zo snel ...

Thank god I'm a Countryman

Mini Countryman De tijd dat je je als man moest schamen als je uit ...

De wagen van de gentleman? De Effeffe Berlinetta

We horen oude rakkers wel een opperen: Vroeger was alles beter. Nu moeten we ...

Hosting door Fraai