Is jouw seksleven abnormaal?

Wil je je geliefde graag eens te lijf gaan met kaarsvet, fantaseer je soms dat je halve voetbalteam op jullie staat te kijken terwijl jullie op de middenstip van jetje geven of misschien wil je al jaren naar de parenclub? Welke fantasieën gaan er in jouw hoofd om en verschilt dit nu echt zoveel bij anderen? The Journal of Sex Research besloot er alvast een onderzoek aan te wijden en wat blijkt? De meeste fantasieën zijn vrij alledaags.
lessons-learnt-from-londons-biggest-fetish-club-1447162092
1.000 respondenten werd het vuur aan de schenen gelegd en de meest gewaagde dingen die uit de studie naar voren kwamen waren:

  • Voyeurisme: ervan genieten dat het halve voetbalteam er op staat te kijken
  • Fetish: helemaal wild worden van haar linkerteennagel en niet kunnen stoppen met er aan te likken
  • Seksueel sadisme: het heerlijk vinden als zij je in je ballen schopt omdat jij denkt dat het een vrije trap is van Driesje Mertens
  • Seksueel masochisme: geniet van het feit dat ze je voor rotte vis uitscheldt en je op je kaap mept terwijl je haar aan het penetreren bent
  • Transvestisme: in het weekend rond paraderen als Miss Bambi, maar doordeweeks toch echt wel gewoon bouwvakker Bob zijn

Hier vallen wij dus ook niet stijl van achterover. Verder blijkt dat meer dan 50% van de ondervraagden wel eens een abnormale ervaring gehad heeft in bed of dit wel ziet zitten. Wat dan abnormaal is laten we in het midden.
maxresdefault
Het meest opwindende blijkt het feit dat er anderen zijn die kunnen kijken naar hen tijdens de seks. Blijkbaar heeft ook 26% van de mensen wel één of ander fetish.
Statistisch gezien zijn er dus best wel wat vrouwen die openstaan voor experimenten. Durf het vragen, ok ze kan je verlaten maar net zo goed ben je 3 minuten later seksueel sadistisch bezig en dat wou je toch?
Bron: Man-Man

You May Also Like

De geur van slaap: Muun Mutabi

Slaap is ontzettend belangrijk. Nog niet zo héél lang geleden konden we met een ...

i.Con…de allereerste digitale smart-condoom is een feit!

We hadden al een iPod, iMac, iPad, iPhone,…de digitale wereld staat niet stil, maar ...

5 Blowjob standjes waar ook zij iets aan heeft!

Vraag aan 10 mannen wat het ultieme seksuele genot is en iets meer dan ...

Hosting door Fraai