Het wild beestje in de pittige dierenarts Kim!

Nee, gek veel met beesten hebben we niet. Gewoon geen tijd om er voor te zorgen, laat het ons daar op houden. Veel meer dan goudvissen die weigeren te sneuvelen en al jaren cirkels draaien in hun vierkante bak hebben we niet. Waarom deze bizarre intro? Omdat we vandaag op bezoek gaan bij een dierenarts. Een ravissant exemplaar dat veel meer doet dan katten en cavia’s beter maken. Toen we enkele foto’s van Kim zagen passeren op Instagram was het contact snel gelegd. Tussen Pascha de Golden Retriever en Snowflake de zwarte kat door vond Kim nog een gaatje. Wij dus naar de dierenarts, zonder dier, best wel vreemd. Het interview lees je alvast hieronder, de dierengeluiden moet je je er maar bij voorstellen.
Hoi Kim, bijzondere setting! Stel je je even voor!
Zoals jullie merken ben ik dierenarts en ben ik ook bezig met wetenschappelijk onderzoek. Dat is vooral een kantoorjob, dus in het weekend wil ik onder de mensen zijn! Daarom doe ik ook veel hostessenwerk. Daar sta ik bijvoorbeeld in voor de begeleiding van VIP’s op grotere events. Voorlopig doe ik dat via bureau’s, maar privé ben ik ook te boeken. Ik ben sportief en wil er goed en strak blijven uitzien, ook al komt het cijfertje 3 vooraan erg snel dichterbij! Gemakkelijk is dat niet, want ik ben niet gezegend met een lichaam dat vanzelf slank blijft. Ik zondig erg graag eens, maar compenseer dit met sport. Het is hard werken, maar reacties van volgers op Insta maken me steeds weer trots en blij!
DSC02912T2
Dat kennen we Kim, bij ons staat er al een tijdje een drie en wij sporten nog amper, maar dat zie je vast wel. Soit, mogen we het een vreemde combinatie vinden die job en je hostessenwerk? Ben je daar al lang mee bezig?
Eigenlijk nog niet zo lang. Ik ben pas laat begonnen met modellenwerk. Het vraagt ook simpelweg veel tijd! Na mijn werk ga ik vaak hardlopen. Daar ben ik een echte doorzetter in en drijf ik mezelf ook ver. In de fitness kan je me ook terugvinden, vooral dan in de winter. Daarnaast heb ik paarden aan huis en een hond, die ook de nodige aandacht vragen. Gelukkig sta ik hier niet alleen voor.
Wij worden al moe alleen al van er aan te denken! Hoe heb je ontdekt dat modellenwerk wel wat voor jou was?
Omdat ik een positieve verandering in mezelf wou vastleggen op de camera. Bleek ik ontzettend van de camera te houden! Voor mij is het leuk om een niche te bespelen want ik hou van heel vrouwelijke shoots die een tikkeltje uitdagend zijn! Ik ben namelijk niet zo heel groot maar heb eerder “curvy” lichaam waarmee ik wil bewijzen dat ook vrouwen die niet voldoen aan de klassieke maten een meerwaarde kunnen geven op de social media ;-).
DSC03289T2
Dat is bij ons alvast gelukt en we mogen ons ondertussen toch wel kenners noemen! Kan je je persoonlijkheid in enkele zinnen schetsen?
Ik kan erg lief zijn en sta altijd klaar om andere te helpen. Ik geef bijvoorbeeld erg graag massages, haha. Verder kan ik soms wel een beetje lastig zijn als ik weinig heb geslapen… Maar daar let ik heel hard op! Intens genieten van kleine dingen is ook iets wat mij typeert. Ik hou ervan om mezelf te verzorgen, op te maken en zoals alle vrouwen waarschijnlijk mooie kledingstukken of stiletto’s op te snorren.
Hadden we al aangegeven dat onze onderrug een beetje stram aanvoelt? Je hebt je social media al eens aangehaald, maar herhaal nog eens. Waarom moeten onze lezers je volgen?
Ik heb enkel een Instagram account, want de tijd om te bloggen ontbreekt me volledig. Mijn insta toont mij zoals ik graag shoots doe, met af en toe een dagdagelijkse foto ertussen. Wie me volgt krijgt mooie, sensuele foto’s te zien waarvan ikzelf ook hou, zowel het poseren als het eindresultaat. En volgens het aantal volgers en hun berichtjes kunnen zij er ook wel van genieten :-D. Kortom, je volgt een pure Belgische kleine sportieve meid die er soms heel spicy uitziet :-p.


Klein en spicy, dan denken wij aan een pepertje! Soit, jammer dat dieren geen Insta hebben of het stond hier rijen dik. Heb je ook nog een levensmotto?
Ongetwijfeld de klassieker YOLO – you only live once! Ik heb toen ik jonger was best wel wat kansen laten voorbij gaan, en nu probeer ik gewoon elke uitdaging aan te gaan die op mijn pad komt. Binnen de lijntjes blijven kleuren is veilig, maar brengt je niet naar de wereld daarbuiten. Pas wanneer je out of the box denkt, kan je ook out of the box-paden bewandelen. Geluk is niet iets wat zomaar op je afkomt, maar waar je naartoe moet werken! Daarom probeer ik ook zo weinig mogelijk tijd te verspillen aan dingen die niet renderen of mijn persoonlijke ontwikkeling in de weg staan.
AMAI, daar worden wij zelfs stil van. Mooi gezegd! En je vriend, die is het daar mee eens?
Subtiel polsen naar een vriend, sterk heren! Maar ja, ik heb dus een vriend. Een man moet eerlijk zijn, maar dat bedoel ik niet op de traditionele manier. Ik vind het belangrijk dat als ik vraag “Is mijn gat niet te dik in deze broek?”, hij ook “Ja” durft zeggen! Ook als hij een andere vrouw sexy vindt, vind ik dat niet erg om horen. Zo helpt hij me alleen maar vooruit… Eerlijk commentaar is duurzamer. Natuurlijk is dat soms hard, en daarom wil ik ook zeker de positieve dingen horen! Voor romantiek ben ik niet echt te vinden, me onverwachts vastnemen en iets liefs zeggen doet me veel meer. Verder vind ik het ook belangrijk dat hij zijn eigen mening houdt, en niet té vaak luistert naar wat ik allemaal zeg. Ik ben als typische vrouw een stuk wispelturiger en emotioneler dan de doorsnee man, dus die moet daar toch voor compenseren met nuchterheid. Om me te verleiden speelt de uitstraling een grotere rol dan het pure uiterlijk alleen, zelfzekere mannen trekken me wel aan. Kleverige, zagerige mannen die teveel moeite willen doen stoten me daarentegen eerder af.
DSC02657T
Jens, we hebben hier echt wel een uniek exemplaar vast! Misschien op sterk water zetten en klonen? Bon, nog tips ook voor ons mannen?
Wees niet te braaf! Een vrouw houdt van een man met ballen. Ik toch, haha! Iemand die niet op zijn mond is gevallen en als een heel sterke persoonlijkheid naar voor komt, is sowieso enorm aantrekkelijk. Zagen is voor vrouwen (ik ben er zelf erg goed in!), al mogen mannen ook weleens hun zachtere kant laten zien.
DSC03939T
Wij noteren: zachte ballen! Ga je ook nog geregeld op pad?
In de weekends ben ik vaak op events te vinden als hostess of ben ik aan het sporten, dus veel tijd om uit te gaan blijft er niet over. Ik ga wel graag eens uit eten, liefst helemaal op het onverwachts doordeweeks, als ik geen zin heb om te koken. Dan bellen we een paar restaurantjes af, en waar plaats is staan we een half uurtje later. Steeds nieuwe plaatsen uitproberen vind ik leuk, een vaste stek heb ik dan ook niet. Bij mooi weer kan je me weleens zien voorbijkomen in Brugge, Kortrijk of Gent. Een middagje flaneren en shoppen vind ik dan zalig. Guilty pleasures heb ik zeker, met chocolade op kop! Ik denk dat iedereen die me een beetje kent, dat wel weet ;-).

Het is mooi weer, dus we gaan je niet langer ophouden! Wat wil je verder nog bereiken? ,
Graag zet ik mijn modellenwerk voort, ondanks het drukke schema. Ik pas het er wel in! Ik vind het fijn om als atypisch Europees model mijn sterke kanten uit te spelen, al was ik met mijn looks in de VS waarschijnlijk verder geraakt. Verder wil ik naast hard werken toch ook mooie reizen kunnen maken. Een typisch huisje-tuintje-kindje leven is aan mij niet besteed!
Nee, maar dieren heb je alvast wel in overvloed! We wensen je alvast nog veel succes en heel veel Instagram volgers toe. Trouwens willen jullie Kim volgen en best wel wat pikante foto’s bekijken, dan is haar Instagram sowieso een must follow!
Credits fotografen: Francis Berkin, Cathérine De Maesschalck en TV.

You May Also Like

Sara Underwood gaat het liefst door het leven zonder…

Ondergoed… Een bericht gedeeld door Sara Underwood (@saraunderwood) op 25 Aug 2018 om 4:53 ...

Back to School…door 'College.babes' met plezier!

Het academiejaar 2017-2018 is van start gegaan. Duizenden jongeren zijn dan ook klaar om ...

Temptation Island Gossip: Laetitia krijgt Mezdi dan toch in bed! (Video)

Kennen jullie Bedroom Secrets al? Trouwe volgers weten dat wij ondertussen al wel wat ...

Hosting door Fraai