De trappenhal?

Onderzoekbureau Sleep Cupid nam een enquête af bij 3000 vrouwen en daaruit blijkt dat vrouwen het meest fantaseren over seks in een trappenhal. De grote kans om gepakt te worden (dubbele betekenis) zal er wel voor iets tussenzitten, lijkt ons.

onderzoek seks vrouwen man man

Op de tweede plaats wordt de venusduin het liefst bestegen op het strand. Sex on the beach dus! Als tip geven we mee dat je dan best ook een handdoek voorziet. Niets is zo vervelend dan zandschurend de daad te voltrekken, en ja, we spreken uit ervaring.
Op drie in de ultieme fantasie wordt er gerampetampt op een “groot event”. Een festival, verjaardagsfeestje, bruiloft of ander feestje.  Het lijstje wordt verder aangevuld, door seks in een vliegtuig, in een garage, de tuin of gewoon op kantoor.

onderzoek seks vrouwen man man 1

Over het kantoor gesproken…de vrouwen werden ook bevraagd of zij wel eens gefantaseerd hadden over seks met een collega. 83,9% zei vol-oraal ja! En voor je nu verwijtende opmerkingen maakt naar je lief…hoe vaak heb jij niet over een collega gefantaseerd? Ok, dank u wel! (noot aan ons thuisfront…dit geldt niet voor de Whatmatters-redactie daar wij alleen maar met mannen werken)

onderzoek seks vrouwen man man 2

We kunnen ook nog een stapje verder gaan. Hoe zit dat dan met seks met de baas? Het verrast ons niet dat 71,3% van de dames wel eens over hun baas fantaseert. Macht erotiseert, weet je wel? Worden er dagelijks door je lief overuren gepresteerd, mag je jezelf wel vragen beginnen stellen. We geven het maar mee.

onderzoek seks vrouwen man man 3

Als laatste werd onderzocht wanneer de 3000 dames eraan dachten. De meeste vrouwen deden dit pas in de namiddag en avond. Niet toevallig ongeveer het tijdstip ze hun eigen vent terugzien.

Mannen, nu weet je het…en wil je gaan voor de ultieme fantasie, combineer. In een trappenhal van het Sportpaleis tijdens één of ander groot evenement bijvoorbeeld. Geboortekaartjes en suikerbonen zijn welgekomen op onze redactie, onze contactgegevens vind je HIER.